Vavien
3,9

Spartacus-2
Spartacus-2

22 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en iyi türk filmiydi.Engin Günaydın müthiş bir senaryo yazmış.
Özge K.
Özge K.

8 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Türk sinemasında ilginç senaryosu,müthiş ikili diyalogları ve doğal anlatımıyla farklı bir tat...Mutlaka izlenmeli
nnailee
nnailee

31 Ekim 2010 tarihinde eklendi
değişik bir konu ve işleyiş var. engin günaydın ın bu kadar iyi senaryo yazabildiğini bilmiyordum. müzikler de gayet güzeldi. izlenmeye değer
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

21 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Filmi az önce izleyebildim..Gerçekten diğer Türk filmlerine göre sıra dışı bir yapım olmuş..Oyunculuklar çok çok iyi. Senaryoda fena sayılmaz ama biraz daha süslenebilirmiş..Görüntü yönetmenini ayrıca tebrik etmek isterim çok güzel açılar yakalatmış..Kült sayılabilecek bir yapım olmuş.Emeği geçen herkesin eline sağlık..10/8
gogola
gogola

21 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Taylan Kardeşleri tebrik ediyorum,gerçi Coen Kardeşler kokusu alıyorum filmden ama neyse :) Erol Günaydın,Binnur Kayayı ve Settar Tanrıöreni oyunculğu için ayrı ayrı tebrik ediyorum.Değişik bir Türk filmi, sonu fazla sıradan bitti, izlenebilir 5 puan
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

18 Haziran 2010 tarihinde eklendi
chok guseLdi ya... waLLa heLaL oLsun.. zaman zaman coen kardesLerin bir fiLmini izLiyomusum hissine kapiLdim...
sinem-akyol
sinem-akyol

25 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Kendi içinde bazı mesajlar barındıran bir film olmuş , izlemeye değer .
sahan33
sahan33

17 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Bir Tokatlı olarak filmi dikkatle izledim.Yöre halkını çok iyi betimlemiş Engin Günaydın.Dialoglar müthiş insancıl ve oyunculuklar tavan yapmış.Özellikle Engin Günaydın ve Binnur Kaya.Harika bi film...Türk Sinemasının böyle filmlere ihtiyacı var.10/10
Rollercoaster
Rollercoaster

29 Mart 2012 tarihinde eklendi
Ilginç bir film.Neden ilginç,çünkü filmin sonunda kafanizda 'e,noldu yani?' sorusu disinda hiç bir sey kalmiyor.Ne bir diyalog,ne bir monolog,izle izle geç...6/10
olivia-
olivia-

22 Eylül 2010 tarihinde eklendi
bu film bana bi ilki yaşattı..ilk defa bi filmi izledikten sonra beğenip beğenmediğime kara veremedim..oyunculuk müthişti..,senaryo,insanlığın bilinen gerçeklerii çok iyi yansıtılmış.ama yine de bişey oturmadı benim için..finalden kaynaklandı sanırım..daha farklı bambaşka bişey olmalıydı..yine de gerçek bi emek olduğu için puanım 10/7
Furkan Y.
Furkan Y.

26 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Bu tarzın bana hitap etmediğini anladığım filmdir. Bu kadar mı sıkılınır ? Evet, hemde öyle böyle değil.
mehmet53
mehmet53

8 Ocak 2011 tarihinde eklendi
oyunculuk da senaryo da çok güzeldi.farklı bir konu farklı bir işleyiş heyecanlı ve bir okadar da güzel.sonunda biraz bocalasalarda bence süperdi
Jet-Li-2
Jet-Li-2

14 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
7 puanj verdim çünkü mükemmel oyunculuk vardı filmde. Gerçi Engin Günaydın bazen Burhan tiplemesini andıran hareketler yapsada Binnur Kaya mükemmel oynamış. Senaryoda eksiklikler var ama anlatılmak istenen oluşmuş gibi. Filmin sonuda fazla beklentileri karşılamıyor. Yinede izlenebilecek ve başta söylediğim gibi bnm 7 puanımı alacak bir film...
muge-
muge-

25 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
oyuncu performansı harika, bu kadar 'hayatın içinden' bir hikaye ancak bu kadar doğal ve güzel anlatılabilirdi. biraz hüzünlü olduğu bir gerçek, yine de gayet güzel bir film 7,5/10
zeynepzynp
zeynepzynp

6 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
bu ikisi çok iyiler ya:)puanın düşük olmasını anlayamadım ben çok beğendim