ilsalaron
21 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Bu filme salt Komedi diye giderseniz hayal kırıklığına uğrarsınız bu film 'Coen Kardeşler'in ABDde çektiği gibi bir Kara Komedi hatta içinde Komediden çok gerilim ve korku ögeleri barındırmakta. Biraz bana Fargoyu anımsattı. Engin Günaydın yine oyuncu olarak çok başarılı ancak Binnur Kaya ile hiç uyumu yok Binnur Kayanın performansı resmen bir hayal kırıklığı olmuş. Film vasatın üzerinde ama maalesef ağır temposu ve gereksiz biçimde filme siyasetin konulması yüzünden iyi olmamış.
filme dün gittim(gala). oyunculukar çok başarılıydı. Yazıldığı gibi komedi değil tamamen dram diyebilirim. sadece birkaç yerde oluşan tepkilere güldüğümü varsaymazsam. Konusu orta şeker. Evlilik üzerine bir hikaye. Tv de izlemeyi tercih ederim.Gitmezseniz birşey kaybetmezsiniz, giderseniz pişman olmazsanız..