Engin Günaydının senaryo konusunda ilk deneyimi olduğundan çok büyük beklentim yoktu. Filmin başlarında Celal değil Burhan Altıntop vardı sanki. Sanırım Engin Günaydın uzun süre Burhan karakterini üzerinden atamayacak. Psikolojik bir film olması istense de yer yer komediye dönüşüyor. Filmin en absürd kısmı Binnur Kayanın uçurumdan yuvarlanıpta tek bir yerinin kırılmayışıydı. Filmde dikkat çeken noktalardan biride mutsuzluğun her nedenini kadında aramak yani erkeğin mutlu olabilmek adına hiçbir çabası yok. Durup durduk yerde karısını öldürmek istemesi kadının paraları ve mutsuzluk mu? Bunu sorgulamakla geçen bir film oldu benim için. Paraya sahip olunca her şey düzeldi ve film mutlu sonla bitti. Yani filmin özeti: Mutluluk = Para
ikili diyalogları harika olan, gerçekçi oyunculuğunu ile ön plana çıkan özgün bir yapım. senaryodan sonlara doğru daha büyük bir süpriz bekliyor insan ancak engin günaya fazla yüklenmemek gerek, belkide Türk sinemasını kurtaracak kişilerin başında geliyor. bir oyuncu ancak bu kadar rölünü iyi oynayablir dedirtecek cinsten..8/10
Aynı evde farklı ve gizlenmiş hayat hikayeleri. sevgiyi farklı yerde arayan bir adamın ilginç öyküsü. izleyin ve hoş zaman geçirin. ders verme endişesi olmadan ders veren iyi bir yapımdı.
Gerçekten çok farklı ve hoş bir film. Senaryoda bazı boşluklar olduğunu düşünsem de yine de oldukça iyi. Oyunculuklar ve özellikle de Binnur Kaya gerçekten muhteşem. Özellikle bir sahne vardı Binnur Kaya ve Engin Günaydının bir masada oturup konuştukları sahne (izlemeyenler için detay vermiyorum) gerçekten de muhteşemdi. Emeği geçenlere saygılarımı sevgilerimi iletiyorum