rudeonerudeone
1.698 değerlendirmeler
22 Nisan 2012 tarihinde eklendi
Muhteşem bir film. Ülkemiz sineması açısından değerlendirmeyi bırakın, dünya çapında baktığımızda da çok kaliteli bir film. Tek bir kusuru yok. Çok beğendim ben. Demek ki yapılabiliyormuş. Sinemamıza olan inancımı arttıran filmlerden biri. Yönetmenlik, senaryo, oyunculuk hepsi eksiksiz. Engin Günaydın o bilindik tiplemesinin altında ezilmediğini ve aslında başka maharetlerinin de olduğunu kanıtlıyor bizlere. Binnur Kaya ve Settar Tanrıöğen inanılmazlar. Taylan Biraderler'in kariyerlerinin en azından şimdiye dek doruk noktası bence. Konuşacak çok şey, övülecek çok nokta var. İzlemek lazım. Sakın kaçırmayın. Müzik kullanımı da şahane bu arada. Film-noir estetiği "siyah-beyaz" olmamasına rağmen filmin her sahnesine işlemiş. Tebrikler.
Taylan biraderlerden görülmeye değer bir film çıkmış yine,aslında sizi oyunculuklar olsun,doğallık olsun,kendi insanımız olsun alıp götürüyor ve sonuna kadar keyifle izlemenizi sağlıluk konusuna kesinlikle bir parantez açmak lazım;engin günaydın ve binnur kaya hem doğal hem de mükemmel oynamışlar.
Film gayet başarılı olmuş.Oyunculuk performanslarından tutun, bugüne dek çekilen Türk filmlerinden farklı oluşunu hissettirişi, dozunda mizahı, karakterleriyle sonun nası geldiğini anlamadım.8/10
Aynı evde farklı ve gizlenmiş hayat hikayeleri. sevgiyi farklı yerde arayan bir adamın ilginç öyküsü. izleyin ve hoş zaman geçirin. ders verme endişesi olmadan ders veren iyi bir yapımdı.
burhan altıntopu görmeye gidiyorsanız hayal kırıklığı ve mutsuzlukla çıkacağınız ve dönüşte 1 vereceğiniz bir film ,ama beklentiniz bu yönde değilse yüksek bir puan vereceğinizden eminim çekimler çok güzel binnur kaya bildiğimiz gibi tek sıkıntı sürekli aynı tarz taşralı anadolu kadınını oynaması burhan altıntop çok süper bir oyunculuk sergilemesede hikaye ve senaryo çok güzel
kaliteli senaryosu,talyan biladerlerin müthiş yönetimi,olağaüstü oyuncu performasları ve taknik açıdan başarısıyla türk sinemasının yüz akı yapımlardan...ayrıca bu senede en iyi türk filmlerinden... öncelikle filmin engin günaydın imzalı senaryosu gerçekten çok iyi...günümüzde kara -mizah denilen olayı çok iyi bir şekilde yansıtmış...ve filmede ismini veren vavien tekniğinin yaşadığı hayatla çok iyi bir şekilde bağdaştırmış... taylan biladerler de gerçekten müthiş bir iş çıkartmışlar...çok kaliteli açılar yakalamışlar. helal olsun diorum :D... oyuncu performanslarına gelirsem;enin günaydın ve binnur kaya filmde adeta şov yapmışlar...müthiş bir oyunculuk gösterisi adeta...diğer oyuncularda rollerinin haklarını fazlasıyla vermişler... teknik açıdan da çok başarılıydı film..karanlık atmosferi,müzikleri ve makyajları çok kaliteliydi... genel olarak bu sene siyad ve yeşilçam gibi türk sinemasının prestijli ödüllerinde çokça bahsi geçen harika bir kara - mizah filmi...bence izlenmeli...10/9