Tosun Paşa
4,6

Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

3 Haziran 2009 tarihinde eklendi
belki 10 defa izlemişimdir ama bi 10 defaya daha asla hayır demem..Eski güzel filmleride burda görmeye başlıyoruz nihayet..
Alp T.
Alp T.

17 Şubat 2013 tarihinde eklendi
İyiydi. Güzel bir Kemal Sunal filmiydi. İyi. 4.5/5
robin61
robin61

3 Şubat 2010 tarihinde eklendi
en sevdiğim diyalog : küçük enişte:bırakın beni bırakınnnn kemal sunal : bırakın küçük enişteyi salıverin gitsin :)
Furkan Y.
Furkan Y.

26 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Kadrosunun harika olduğu, oyunculukların coştuğu, bol eğlenceli, Türk filmlerinin vazgeçilmezi.
mesutapaydin
mesutapaydin

12 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Hala seyredip güldüğüm nadir filmlerden.keşke o tarihlerde bu tarz daha fazla film çekilseydi. 10/10
umit1910
umit1910

26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Aşk bir volkan gibidirEn sevdiğim tatlı kazandibidir.:)Leyla sev beni sokma müşküleGel seninle kaşık atalım 2 tabak keşküle.:)
TC Recai Ç.
TC Recai Ç.

12 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Mükemmel ötesi az önce yine izledim ve yine güldüm ve onlarca kez izlerim türk sinemasinda böyle bu kalitede filmler cekmek
Hele bu zamanda mümkün değil
Caner Aydın
Caner Aydın

24 Şubat 2026 tarihinde eklendi
spoiler: Tosun Pasa – 7/10 Yönetmen / Director: Kartal Tibet Oyuncular / Cast: Kemal Sunal, Sener Sen, Adile Nasit, Mude Ar TR: Arka arkaya on birinci Kemal Sunal filmim. Sut Kardesler ve Sabanoglu Saban filmlerine benziyor gibi hatırlıyorum. Bu filmde de başta bayağı sahne veriliyor; neşeli müzikle giriş yapıyor. Film tek başına Kemal Sunal veya Sener Sen üzerinden gitmiyor. Herkeste komedi sahneleri olabiliyor; ekip çatışması gibi. Akil Oztuna bu filmde ölüyor bildiğim kadarıyla. Mude Ar’ın Kemal Sunal ile ilk ve tek filmi galiba. 7/10. Sut Kardesler 1976, Sabanoglu Saban 1977; hepsi neredeyse aynı dönemde çekilmiş gibi. Zaten genel oyuncular ortak. #TosunPasa #KemalSunal #KartalTibet #Yesilcam #1970ler #KlasikKomedi #Nostalji