Abimm
3,1

Demirtas
Demirtas

19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Levent Üzümcünün oyunculuğu dışında hayal kırıklığı bir film. Vizyona girdiği dönemde görmeyi çok istediğim ama sinemada izleyemediğim bir filmdi. Yeni izlemek nasip oldu ama birşey kaybetmemişim. Çok kötü bir senaryo ve yığınla mantık hataları. Bence uzak durun. Levent Üzümcünün oyunculuğu boşa gitmiş resmen.
wolkiwolki
wolkiwolki

21 Mart 2011 tarihinde eklendi
Abim filmini çok kısa tarif et deseler; Levent Üzülmezin oyunculuğu dışında kayda değer bir yönü olmayan, Rainmanden fazlaca öykünmüş, kurgusu kötü bir Türk filmi. Sinemaya gidip izlemediğime çok memnun oldum geçen gün Starda izledikten sonra...
nskmourinho
nskmourinho

24 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Konusu rain man e benzemiyor olsa da gerek başrollerden birinin araba olması gerekse bazı sahne çekimlerinin aynı o filmden alınması can sıkıyor.Tamam ekibin o işin aynısı ya da benzerini çekmek istemediğine inanıyorum ama film çıktığında bu eleştirilerin çıkacağını da düşünmeleri gerekirdi.Filme gelince Levent bey in oyunculuğu tek kelimeyle harika ayakta alkışlıyorum ama Mustafa Üstündağ hala muru karakterinden çıkamamış.Kötü bir son vasat bir film 4/10
cecily-2
cecily-2

9 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Fragmanını bugün televizyonda gördüm ve aklıma gelen ilk şey 'Fareler ve İnsanlar' oldu.Levent Üzümcüyü pek çok tiyatro oyununda izledim ve canlı performansına dolayısıyla güçlü oyunculuğuna hayran kaldım diyebilirim.Umarım doğal ve bize hoş duygular yaşatabilecek bir film olur...
murtega23
murtega23

9 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Senariste lafım Rain Man filmini taklit ederek senaryo yazılmaz. Yönetmene lafım, filmin sonunda milleti ağlatmak için türlü şaklabanlıklara girilmez. Son olarak yağmur sahnesini millet anlamaz bak ben bunu itfaiye hortumuyla sağlıyorum görün diye gösterilmez. Tüm bunları göremeyen izleyicilerde, sakın bana film harika demesin
musti463
musti463

14 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Yağmur Adamdan esinlenildiği kesin
einsteinz
einsteinz

13 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Her ne kadar sıkılmadan izlesemde filmin eleştirmek istediğim yönleri;1- Rain Man içerikli,2- Duygu yönü eksik kalmış (Film müziklerinin yetersizliği olabilir)3- Konular kopuk ilerliyor, birazda basit,Bunların dışında sıkılmadan izleyebileceğiniz biraz mizah, biraz da dram içerikli sevimli bir film olmuş.
accessor
accessor

14 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
1992 yapımı Of mice and men ( Fareler ve insanlar ) ve 1988 yapımı Rain man ( Yağmur adam ) seneryonlarından harmanlama bir film olmuş. Mezarlığa gidişteki tabut sahnesi dışındaki hiçbir dram sahnelesi gerçekci olmamış. Film izlenecekse toplamı 20 dakika civarında süren komedi sahneleri için izlenebilir. Sanırım bizim yapımcılarımızın senaryo yazmaya vakitleri olmadığı gibi, çekilen sahneleri; çekim sırasında izlerken olmadı demeye yada çektikleri sahneleri çekim sonu izleyip olmamış demeye vakitleri yok. Saygılarımı sunup yapımcılarımızdan da izleyenler için saygı bekliyorum 10/5
dtonurakar
dtonurakar

21 Ekim 2009 tarihinde eklendi
yağmur adam 2 olmaz inşallah!!!
korkmazengin
korkmazengin

4 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Tom Cruise Dustin Hofmanndan Yağmur Adamı izlemenizi tavsiye ederim. Cüneyt Arkının dönemin en iyi filmlerini taklit etme geleneğini yeni nesil oyuncu ve yapımcılarda sürdürüyor. Sinemaseverlerin karşısına özgün senaryolarla çıkın lütfen..
santos445
santos445

10 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlar filmi güzel yapmışlar eğlenceli ayırabileceğiniz vaktiniz varsa gidin izleyin derim.
estimate35
estimate35

20 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Filmi merakla bekliyorum. Konusu yağmur adam filminin konusu gibi dursada daha komik bi yapısı var fragmanda.özellikle levent üzümcü cuk oturmuş görünüyo karaktere .İnşallah yanılmam
onur-guldag
onur-guldag

9 Aralık 2009 tarihinde eklendi
muro sevenler gitsin izlesin cok güzel filmm
oneway46
oneway46

12 Aralık 2009 tarihinde eklendi
bu filmin neresi güzeldi onu bi söylesenize.bence çok basit bi filmdi.köyde çocuklardan dayak yiyen levent üzümcü şehirde tam bi seri katil oldu ne hikmetse? zor bitirdim.levent üzümcü çok abartmıştı deli rolünü
kuvvetmira34
kuvvetmira34

4 Aralık 2009 tarihinde eklendi
evet fragman süperdi bence güzel iş cıkarmışlar tavsiye ederim arkadaşlar