Fragmanlarını izlediğimde çok beğenmiştim. Şunu düşündüm bu film Amerika yapımı olsaydı Levet Üzümcü Oscar adayı olabilirdi çünkü Forest Gump benzeri yada Yağmur Adam tadında bir filmdi...
yer yer güldüren , yer yer hüzünlendiren , baştan sona izleyici sıkmayan oldukça samimi bir film ... levent üzümcü ve mustafa üstündağ nın mükemmel perfomanslarının yanında yönetimi ve filmin sonuda çok iyiydi :) ...izlenmesini tavsiye ederim ... 10/8 ...
Film, basit görünen hikayesinde bile boşluk bırakmadan ilerliyor ve buruk bir tat bırakıyor, insanın içinde. Oyunculuklara gelince genel olarak iyi; fakat Levent Üzümcünün performansının diğerlerinden bir adım önde olduğunu belirtmek gerek.
Film her yönüyle - oyunculuk, kurgu, senaryo - başarılı.. Fakat filmin en zayıf halkası olan Selen Seyven yerine başka biri oynasaydı çok daha iyi olurdu. Nerden nasıl bu filmin kadrosuna girmiş anlayabilmiş değilim zaten.8/10
küfür falan aşın bunları adamlar bizim ettiğimiz küfürleri göstermeli olarak ekrana getirince izlersiniz ama avrupa ve abd yapımı bi film olsa herkes 10 verirdi ama türk filmine soğuk bakmayın gayet sıcak bi film 10 verdim ben
Film gayet bşarılı.izlediğim ve güzel diye nitelendirdiğim ender filmlerden bir tanesi.yağmur adamın senaryosuna benzetilebilir ama izleyince hiç de öyle olmadığını görüyoruz.oyunculuklar muhteşem.esprileriyle güldürüp,dramıyla hüzünlendiren çok çok güzel bir film.gidin ve izleyn derim.
Öncelikle her gördüğünüz ak sakallı dedeniz değil ise her gördüğünüz biri normal olmayan iki arkadaşın yol hikayesi de Rain Man değil.Bu film konu itibariyle izlediyseniz ya d aokuduysanız John Steinbeckin Fareler Ve İnsanlar adlı Hikayesine benziyor.Bu çok eski ve trajik öykünün günümüze uyarlanmasında bir sakınca da görmüyorum.Filmi galasında da izlemeden sadece fragmandan övmek ya da yermek ne kadar akıllıca takdirinize bırakıyorum.Sanırım insanalr yorumlar bölümünü izleyenlerin görüşlerini okumak için açıyorlar ki film hakkında fikir edinsin gidip gitmemeye karar versin.Filme gelince Levent Üzümcü oyunculuğuyla hayran bırakıyor.İçe dokunan bir öyküsü var.Bir şahaser değil; ama yerin dibine batırılacak bir film de değil.İzlerken biraz öyküdeki karakterlerin yerine koyarsak kendimizi filmin aslında belki de daha derin çizse daha başarılı, daha anlaşılır olacak olan öyküsünden etkileniriz.Galasını bilmem;ama benim izlediğim salonda epey eğlendiğini gözlemledim insanların.İzlerken sıkılmadığım samimi bir film.Yaş sınırı gerçekten gerekli bu arada.