Hababam Sınıfı
4,8

kaan9319
kaan9319

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Yaa anlamadığım birşey var.İMDBde 5,308 kişinin oyuyla 9.1 puan almış bir film nie top 250ye girmiyo :S bunu biri bana açıklayabilir mi? çünkü en kötü 100de 5-6 filmimiz var ve çok utanç verici birşey.ve madem bu film bu kadar iyi puan aldı nie Top 250de bizim filmimiz yok :( anlayamadım :(
gandister
gandister

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
böyle filmler tektir...
freeop
freeop

4 Aralık 2008 tarihinde eklendi
yayınlandığı günden beri sütekli izlenen bir seri. bende dahil bir çok nesil bu seriyle büyüdü.Bu filmin çekilmesinde emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Sizler bir başyapıt ortaya çıkardınız, ama sakın gözlerinizi yattığınız yerden açmayın taklitleriniz berbat :(
Kaan Bykyldrm
Kaan Bykyldrm

12 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bu film Türklerin bir başyapıtı
afhmer
afhmer

30 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Çok film vardır; 2.si veya 3.sü çekilince kaliteyi düşürür, izlenmeaz hale gelir, ama tek bir film vardırki 4 seri çeker, aynı kalitede aynı komedi de devam eder:Habam Sınıfı
the-director-2
the-director-2

24 Şubat 2010 tarihinde eklendi
yeni seri çekildiğinde adamlara eski filmlerle karşılaştırınız dediler.onlarda böyle bişey olmaz falan filan zırvaladılar işte. E tabi nası zırvalamasınlar hiç öyle bir film, bir başyapıtla kıyaslanabilir mi?
legendbob66
legendbob66

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bence yeşilçamın sıcak samimi bi o kadar da yetenekli kadrosu varmış onlar setlerde aile gibiymiş ve o zamanın şartlarına rağmen böle zeki bi yönetmen dehşet espiriler ve mükemmel bi kadro münir özkula bakın arkadşlar bazen mahmut hoca bazende yaşar usta keşke sağlığıda yerinde olsa
nicolas35izm
nicolas35izm

26 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Süper.Gelmiş geçmiş en iyi türk eser.İzlemeyeni izleyip beğenmeyeni hayretlerle karşılıyorum.
emretekgur
emretekgur

30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle Türk sinemasının en büyük başyapıtlarından.
A-C-A-B-
A-C-A-B-

21 Mart 2007 tarihinde eklendi
işte komedi işte efsane.bu filmi hala izlemediyseniz çok şey kaybetmişsiniz.mutlaka izleyin.
ravenauss
ravenauss

6 Eylül 2006 tarihinde eklendi
acaba türkiyede bu filmi seyretmeyen varmıdır
tek kelime ile mükemmel komik
bisikletlikyz
bisikletlikyz

2 Mart 2005 tarihinde eklendi
Hiçbir yeniden çevrim bunların yerini tutamaz!Hatta ben olsam çekmezdim.Her defasında seyrediyorum ve her defasında kopuyorum.Türk sinemasının en güzel komedileri işte!!!
cbndnz
cbndnz

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Türk sinemasının başyapıtlarından.Arşivinizde bulunmalı.
İsmail07
İsmail07

13 Haziran 2011 tarihinde eklendi
çok sıcak bir yeşilçam filmi . tekrar tekrar izliyorum .
sorcerer-ye
sorcerer-ye

9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
hababam sınıfını ne olur devamı çekilmesin çekilsede bu filmlerde seda sayan kibariye mehmet ali erbil gibi insanlar oynamasın lütfen yalvarıyorum lütfen