kaan9319
15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Yaa anlamadığım birşey var.İMDBde 5,308 kişinin oyuyla 9.1 puan almış bir film nie top 250ye girmiyo :S bunu biri bana açıklayabilir mi? çünkü en kötü 100de 5-6 filmimiz var ve çok utanç verici birşey.ve madem bu film bu kadar iyi puan aldı nie Top 250de bizim filmimiz yok :( anlayamadım :(
yayınlandığı günden beri sütekli izlenen bir seri. bende dahil bir çok nesil bu seriyle büyüdü.Bu filmin çekilmesinde emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Sizler bir başyapıt ortaya çıkardınız, ama sakın gözlerinizi yattığınız yerden açmayın taklitleriniz berbat :(
Çok film vardır; 2.si veya 3.sü çekilince kaliteyi düşürür, izlenmeaz hale gelir, ama tek bir film vardırki 4 seri çeker, aynı kalitede aynı komedi de devam eder:Habam Sınıfı
yeni seri çekildiğinde adamlara eski filmlerle karşılaştırınız dediler.onlarda böyle bişey olmaz falan filan zırvaladılar işte. E tabi nası zırvalamasınlar hiç öyle bir film, bir başyapıtla kıyaslanabilir mi?
bence yeşilçamın sıcak samimi bi o kadar da yetenekli kadrosu varmış onlar setlerde aile gibiymiş ve o zamanın şartlarına rağmen böle zeki bi yönetmen dehşet espiriler ve mükemmel bi kadro münir özkula bakın arkadşlar bazen mahmut hoca bazende yaşar usta keşke sağlığıda yerinde olsa
Hiçbir yeniden çevrim bunların yerini tutamaz!Hatta ben olsam çekmezdim.Her defasında seyrediyorum ve her defasında kopuyorum.Türk sinemasının en güzel komedileri işte!!!
hababam sınıfını ne olur devamı çekilmesin çekilsede bu filmlerde seda sayan kibariye mehmet ali erbil gibi insanlar oynamasın lütfen yalvarıyorum lütfen