Hababam Sınıfı
4,8

beyazitstudent
beyazitstudent

31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Türk sinemasının en iyi komedisi!Çok komikti ama bir kaç kere izleyebildim.Film zaten tüm zamanların en iyi 10 komedisinden biri.Kemal Sunal'la yapılan espiriler de çok komik.İzlemediyseniz ve gülmek için boş vakitiniz varsa bu filmi kaçırmayın(filmi izleyenler de izleyebilir tekrar nasılsa espiriler eskimiyor).
sheva-1905
sheva-1905

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
glmiş gçmiş en ii we en komik türk filmi
maximus-3-1
maximus-3-1

5 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Bu filme ne söylenebilir ki.Hepimiz televizyondan birçok kere izlememize rağmen tekrar izlediğimizde gülebiliyoruz.Bu film Ertem Eğilmez ve Rıfat Ilgaz mucizelerinin Minür Özkul,Kemal Sunal,Tarık Akan,Halit Akçatepe,Adile Naşit ve Şener Şen gibi ustalarla beyaz perdeye yansımasından ibarettir.Yalnız bu filmde Şener Şen oynamadı ama oyuncu kadrosunda onun ismini gördüm.Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı'dan itibaren diğer Hababam Sınıfı filmlerinde rol aldı.
sinankaldan
sinankaldan

4 Eylül 2006 tarihinde eklendi
ya ben bu filmi 10000000 kere seyretsem sıkılmam yaaaaa inanılmaz bi şey kemal sunal keşke yaşasaydı beee
mr-donjuan
mr-donjuan

5 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
dünyanın hiçbir ülkesinde hiçbir millet,bir filme bu kadar sahip çıkamaz.sadece türk sinemasının değil dünya sinemasının da en basarılı komedi filmi.daha ne diyeyim...10/100
zero-596
zero-596

10 Aralık 2007 tarihinde eklendi
türk filmlerini çok seviyorum,hele de eskileri...hababam sınıfı da listemde en üst sıralarda.her yönüyle oskarlı filmlere ders verecek bir yapım bence.tabiri caizse 10 numara film!!!
d-s-yy
d-s-yy

31 Ocak 2008 tarihinde eklendi
gelmiş geçmiş türk efsanesi diyebilirim.harika kemal sunal diyorum sadece.
c-g-d-m-94
c-g-d-m-94

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
çok güzel ve mükemmel bir film onlarca kez izlesem yine de doymam
compaqtr
compaqtr

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
inanılmaz ya arkadaşlar bu fim bence film festivallerinden bir çok ödülle dönebilir defalarca izlenebilecek bir kalitede(ama bazı tv kanalları abartıyorlar)hayranlık uyandırıcı
amascop
amascop

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bir film üst üste 100 kezde islense bıkkınlık vermiyosa o film bence çekilen en iyi film hababam sınıfı da bu derece bir film oyuncu kadrosuda mükemmel hergün oynasa bu film hergün izlerim bence türk sinemasının en iyi filmi
Furkan Ş.
Furkan Ş.

4 Nisan 2016 tarihinde eklendi
Bu Film 2000 ve üstü bir film olsa vasat bir film olarak değerlendirirdim
Eski türk filmlerine göre iyi bir film
toreandreflo
toreandreflo

6 Haziran 2009 tarihinde eklendi
imdbde adamlar ayarlı bu oy kullananlar listesine bakın orda top1000 oycu var top 250 ye girmesi için bi filmin o top100 den en az 100 kişinin filmi oylaması gibi bişe var galiba..ve bu top1000 öle bir kesimki kendileri filmleri aşağı yukarı çekiyolar filme mesela 6.5 yazıyor dışında ama oylayanlara tıklayınca hemen altta asıl aritmetik ortalaması gözüküyo 6.8 den fazladır.. adamlar istedi filmi aşağı istedi filmi yukarı çekiyor birazda olsa mesela godfathere bakın aritmetik ortalaması 8.5 mi ne adamlar 9.0 a çekmiş 2. sıraya koymuş adaletsizlik var yani sitede eee amerikan sitesi o kadarda olucak
Fatih Zeki E.
Fatih Zeki E.

6 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Film berbat bir film öğrencilerin örnek! Alınası hayatı. Gerçekten berbat üstelik bu puanı da haketmiyor. Bu filmi nasıl beğendiniz merak ediyorum
emre2426
emre2426

7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
güzel bir film 10/1000000000000000000000
e-kd
e-kd

4 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
bence türk sinemasının en başarılı filmlerinden bi tanesi değil en başarılı film! bence türk sinemasının en komik filmi değil dünya sinemasınında en komikleri arasında
ya bilmiyorum kaç kere izledim küçüklüğümden beri izliyorum ama hiç bıkmıyorum ve hala kahkahalarla gülüyorum ve yine yayınlansa yine gülücem ve yine gülücem