Hababam Sınıfı
4,8

Tolgakocak
Tolgakocak

26 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
muhteşem başyapıt bir seri yıllar geçmesine rağmen hala izleniyor olması ne kadar güzel bir seri olduğu kanıtlıyor üstadları Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun İnşallah bu seride en çok kel mahmutu seviyorum Haylaz bir sınıfı nasılda adam ediyor hicbir hoca bunu başaramıyorken 10/10 en sevdiğim bu filmde sahne Mahmut hocanın Damat ferite sahip çıkmasıydı okuldan atılmasını önlemesiydi var mı şimdi böyle hocalar be
Ahmet Büke
Ahmet Büke

12 Eylül 2021 tarihinde eklendi
bir oturuşta seyredilesi idealist başarılı öğretmen ve haylaz öğrencilerin hikayesi… bir klasik… kadro muhteşem
unutursam fısılda
unutursam fısılda

22 Ocak 2021 tarihinde eklendi
miyon kere izlenebilir. Bir klasik. Doğal sevimli komik sevgi ve dostluk aşırı güzel işlenmiş. Hababam sınıfı herkesin gönlünde taht kuran bir film.
Bulut Aslan
Bulut Aslan

9 Aralık 2020 tarihinde eklendi
çççççççççççççççoooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sarp Baran
Sarp Baran

12 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
İzlemeyen kaldı mı acaba?
Kıvanç G.
Kıvanç G.

29 Haziran 2018 tarihinde eklendi
Küçüklüğümde tv de yayınlandıkça şuan yani 30 lu yaşlarımda her aklıma geldiğinde internetten açıp izlediğim muhteşem bir eser..Güdük necmi,mahmut hoca,hayta ismail,inek şaban,tulum hayri,damat ferit ve diğerleri sanki ailemizden gibiler.Yüzlerine baktığınızda para için yapılan roller değil şevkle yaşanan roller görebileceğiniz bu filmin tüm serisini lütfen izleyin tabi hala izlemeyen varsa :)
Serpil D.
Serpil D.

28 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
Yıllat yıllar geçti ama ben hala izlemeye doyamadım bu filmi. Türk sinemasının efsane filmi benim için bu.
Melih Ege K.
Melih Ege K.

5 Mart 2018 tarihinde eklendi
......................................................................................................
Furkan Y.
Furkan Y.

26 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Türk sinemasının her daim güldüren başyapıt serisi. Bir film her zaman güldürebilir mi ? Evet.
Fahri07
Fahri07

13 Eylül 2014 tarihinde eklendi
Türk sinema tarihinin en kaliteli yapımlarından biri.bir çok ünlü sanatçıyı bünyesinde barındıran hababam sınıfı,komedi yönüyle izleyiciyi güldürürken aynı zamanda düşündüren,dramatik yönüyle duygulandıran ve Türkiye'nin eğitim sistemine özeleştiri yapan bir şaheser.filmde en dikkat çekici aktristler arasında inek şaban rolünde Kemal Sunalı görebiliriz.ayrıca Tarık akan'da bu ve 2. filme renk katmış.defalarca izlensede bıkılmayacak ve her izleyişte aynı tadı verebilecek bir başyapıt.herkes izlemeli.10/10
Yusuf Berk S.
Yusuf Berk S.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

21 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
ölümsüz bir eser 40 yıl geçmesine rağmen halan izleniosa bu oyuncular ve yönetmenin başarısıdır
T Hasan K.
T Hasan K.

21 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
cok güzedfdvfvvfdgbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Murat Osman Korkmaz
Murat Osman Korkmaz

30 Aralık 2013 tarihinde eklendi
gerçekten başyapıt bir film, yine olsa yine izlerim
ucinar
ucinar

6 Kasım 2013 tarihinde eklendi
Yıl oldu 2013. Film sektörü oldukça gelişti. Ancak şuana kadar hiç bir film Hababam Sınıfı kadar sevilmedi. 7'den 70'e hala televizyonda denk geldiğimizde izleriz. Kanalı değiştirmeye yüreğimiz el vermez böyle muhteşem bir film karşısında.
Safak T.
Safak T.

11 Ekim 2013 tarihinde eklendi
Bir film yüzlerce kez izlenir mi izlenir. Her izleyişte gülünür mü, bu filmde gülünür arkadaş.