Tolgakocak
26 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
muhteşem başyapıt bir seri yıllar geçmesine rağmen hala izleniyor olması ne kadar güzel bir seri olduğu kanıtlıyor üstadları Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun İnşallah bu seride en çok kel mahmutu seviyorum Haylaz bir sınıfı nasılda adam ediyor hicbir hoca bunu başaramıyorken 10/10 en sevdiğim bu filmde sahne Mahmut hocanın Damat ferite sahip çıkmasıydı okuldan atılmasını önlemesiydi var mı şimdi böyle hocalar be
Küçüklüğümde tv de yayınlandıkça şuan yani 30 lu yaşlarımda her aklıma geldiğinde internetten açıp izlediğim muhteşem bir eser..Güdük necmi,mahmut hoca,hayta ismail,inek şaban,tulum hayri,damat ferit ve diğerleri sanki ailemizden gibiler.Yüzlerine baktığınızda para için yapılan roller değil şevkle yaşanan roller görebileceğiniz bu filmin tüm serisini lütfen izleyin tabi hala izlemeyen varsa :)
Türk sinema tarihinin en kaliteli yapımlarından biri.bir çok ünlü sanatçıyı bünyesinde barındıran hababam sınıfı,komedi yönüyle izleyiciyi güldürürken aynı zamanda düşündüren,dramatik yönüyle duygulandıran ve Türkiye'nin eğitim sistemine özeleştiri yapan bir şaheser.filmde en dikkat çekici aktristler arasında inek şaban rolünde Kemal Sunalı görebiliriz.ayrıca Tarık akan'da bu ve 2. filme renk katmış.defalarca izlensede bıkılmayacak ve her izleyişte aynı tadı verebilecek bir başyapıt.herkes izlemeli.10/10
Yıl oldu 2013. Film sektörü oldukça gelişti. Ancak şuana kadar hiç bir film Hababam Sınıfı kadar sevilmedi. 7'den 70'e hala televizyonda denk geldiğimizde izleriz. Kanalı değiştirmeye yüreğimiz el vermez böyle muhteşem bir film karşısında.