Av Mevsimi

hanedan
hanedan

13 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Filmde güzel olan şey basladıgı yerde bitmesiydi.Yani olayın aydınlatıldıgı düşündürülmeye calısılmıs.Ama senaryoda bosluklar vardı,kopukluklar.O kadar olay yeri inceleme gelıyor ve arastırma yapıyor ama ormanlık alandakı evi bulamıyor.Jipten ve civardaki evden son ana dek hic kımse haberdar deil.Her nedense son anda zeki polisimiz herseyi bir anda çözüyor..
Güzel filmdi ve cem yılmaz olmasa bu kadar izlenmezdi.Onun deli karadenizliyi güzel canlandırması ve polisler arasındaki gecede söylediği türkü bize filmi izlettiren şeyler oldu..
eeyore-2
eeyore-2

15 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Filmdeki en güzel şey Cem Yılmazın oyunculuydu... Şener Şen bu rola oturmamış.filmi bir yerde çok rahat çözüyorsun... çözdükten sonrada gereksiz uzuyor. Ama oyuncu kadrosu için izlenebilinir.
eax1650
eax1650

15 Aralık 2010 tarihinde eklendi
I want to say first this film is really excellent.We had bad ideas about the film but when we saw it our ideas changed. If youwatch you understand it I cant stand with out telling that cem yılmaz has acted very good Wethought the movie after we got out of the cinema and there is no bad things about it to say. You should watch films like this sometimes.Briefly it nice but a long movie =))
utku3544
utku3544

16 Aralık 2010 tarihinde eklendi
cem yılmaz oyunculuk dersinden başarıyla geçmiş...filmin itici olan tek kısmı aşırı uzun olması...bir polisiye film için süre biraz uzun...biraz sıkılabilirsiniz fakat şundan eminimki izlediğinize değecektir...haydee haydeeee:))
secda
secda

18 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Filmi çok beğendim.Zaten bu filmden gerçekten bişeyler umarak gitmiştim.Beklentilerimi karşıladı.Cem Yılmazın oyunculuğu harikaydı.Büyük usta Şener Şen mükemmeldi.Daha ne diyebilirimki...İzlemeyenlere tavsiyem mutlaka izlesinler!Ayrıca filmin müzikleri de çok hoşuma gitti.10/10
dogan-gunes
dogan-gunes

18 Aralık 2010 tarihinde eklendi
genel olarak filme diyecek yok oyunculuklar süper ama senaryo kurgusu biraz daha şüpheye açık bir şekilde yazılsaymış filmin yarısında sonunu tahmin etmeniz dışında süper...
Ayleenn87
Ayleenn87

20 Aralık 2010 tarihinde eklendi
filmi dün izledim..

ya diyecek kelime bulamaz ya insan bazen, film öyle bir film. gerçekten başarılı, özellikle şener şen ve çetin tekindor harika oynamış.. ama daha önemlisi, bu film insana başka şeyler katıyor yavuz turgul u tebrik ediyor ve 9/10 veriyorum.kesinlikle tavsiye ederim.
ploho
ploho

22 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Oyunculardan ve yönetmenden dolayı beklentilerim fazlaydı, Şener Şen zaten en beğendiğim oyuncu ama bu filmde Cem Yılmaz çok başarılı bir iş çıkarmış. Sinemaya gidilir mi bence gidilir ama çok yüksek beklentilerle değil açık söyliyim en az etkilendiğim Şener Şen filmi diyebilirim.
alone-wolf
alone-wolf

26 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Film için çok iyi diyorlar hala izlemek nasip olmadı cem yılmaz ustalıgını konusturmus sanırım yıne
Drlabro
Drlabro

2 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Ben de film kadrosunu görünce biraz dram biraz komedi olabilir düsüncesiyle gittim.
Ancak film nedense biraz kısa gibi geldi ya da "Altın Makas" kurbanı olmus...
Kadro iyi oyuncularin performansı iyi ancak film de bazı sahneler makaslanmıs gibiydi... Dolayisiyla kopukluklar vardı.
-Sener SENin oyunu aynı eskiya, kabadayı daki gibi birere kopyası yüz mimikleri bile aynı bence komedi filmleri daha cok yakısıyor.
-Cem yilmazin Elindeki yara bir gün sonra hemen iyileşiyor... bir replik hatası yanında bu da atlanmıs.
- İdris karadenizli ancak sivesi cok düzgün, en azindan bazı sahnelerde orn: kızdıgında biraz kaysa iyi olurdu.
- Abileri kızı dövmüs deniliyor ancak kızın bu dayak sahneleri yok...(film web sayfasinda fragmanda var ama makaslanmıs)
- Lazca konusmalarin tercümesini alt yazı olarak gösterilse iyi olurdu. herkes her dili bilemiyebilir.

Yavuz Tugruldan daha iyisini beklerdim... biraz aceleye gelmis gibii....
badsoul
badsoul

6 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Türk sinemasının çıtasını yükselten filmlerden..
bu film gibi Türk polisiyesi yok..
Ali Koçkar
Ali Koçkar

24 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Av mevsimi filmi ben çok iyi,Şener Şen üstadın hep komedi filmleriyle gönlümüze girdiği için böyle filmlerde karşımıza çıktığında bazı izliyecilere tuhaf gelebilir oyunculuk budur arkadaşlar, tabiki Cem Yılmaz gibi bir sanarkarında hakkını vermek lazım, bence Türk sinamasının en iyi filim lerinden biri, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler