Av Mevsimi

cimbomluali
cimbomluali

29 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Cem yılmaz olsun her türlü giderim abi keza şener şen usta oyuncu bence fragmanda filmin başını veriyor sadece bizi güzel bi film bekliyor bu oyuncular kötü senaryo için filmde oynamaz.
can07
can07

17 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Oyuncuların fazlasıyla hakkını verdiği, kaliteli bir yapım olduğunu düşündüğüm bir film.Keşke böyle kaliteli yapımları sürekli izleyebilsek..
koraygunca
koraygunca

10 Aralık 2010 tarihinde eklendi
En başta şunu söylemem lazım film çok iyi görüntüler kurgu oyunculuklar on numara senaryo daha iyi olabilirmiydi (bizde amma çok şey bekliyoruz değilmi?) yalnız asıl söylenecek Cem Yılazı İdris -Deli karakterinde mutlaka izlenmesi gerekiyor rolü yaşıyor süper onu daha çok komedi dışında izlemek içi sabırsızlanıyorum
nurguldemirbay
nurguldemirbay

11 Aralık 2010 tarihinde eklendi
ben şener şenin kötü bir filmine rastlamadım daha. bu filmi de çok iyiydi. ayrıca cem yılmazın oyunculuğunu çok beğendim. bence mutlaka izlenmeli
filmustadi
filmustadi

20 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Gayet güzel bir film. Tarzı var. Yeterince emek verilmiş en azından baş kısımlarına. Şiirsel masalsı tarzı hoşuma gitti. Değişik ruh hallerini yansıtıyor.
haker27
haker27

8 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Bence Av Mevsimi Türk sinema tarihinin en iyi filmlerinden bir tanesine aday.Şener Şen,Cem yılmaz,çetin tekindor ve okan yalabık gerçektende
emeklerine sağlık.Yavuz Turgul adeta döktürmüş.Cem yılmazı ilk defa laz şivesiyle izledim.Hele ki söylediği şarkı izlemeye değer.Şener Şene söyleyecek hiçbir sözüm yok.Yıllanmış şarap gibi.Amerikada olsaydı muhakkak her sene oscara aday olurdu.çetin tekindorda müthiş performans sergilemiş.Okan yalabıkta kendini geliştirmeye devam ediyor.Av mevsimini salı günü gözümü kırpmadan izledim.Tekrar izlemeyi düşünüyorum.
nskmourinho
nskmourinho

10 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Görüntü yönetmenliği açısından türkiye tarihin en iyi filmi olabilir.Müzikler gayet iyi,oyunculuklar ise harika fakat senaryo bu filme ve kadroya zayıf kalmış.Sonuçta izlenip,görülesi bir eser 7/10
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

22 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Gün saydığım Filmlerden biri..
gogola
gogola

20 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Film normal. Puanı 5.
Ama Cem Yılmaz 8 puan. Adam gerçekten çok iyi.Cem YIlmazı çıkarsanız film 3 puana düşer. Şener Şen hiç olmamış. Durağan bir film. Çok beklenti içine girmeden izlenir.
canraps
canraps

11 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz film için 2005 yılından beri hazırlıkları sürüyordu biz başladık çektik demiş Ntv Uçakta..2005 yılından beri bu filme hazırlanılmışsa bu geçen senelere gerçekten yazık olmuş. Senaryo zayıf, kurgu da çok fazla kopukluklar var maalesef. Oyunculuklar beni izleyici olarak tatmin etti ama bu bir filmi göklere çıkarmaya değer mi ? Karakterlerin cinayetle illiyet bağlarının çok daha iyi kurulabileceğine inanıyorum. Film hayatında hiç Cold Case, CSI NY, Kanıt, Law&Order gibi dizileri izlememiş olanlar için enteresan olabilir ancak bana öyle gelmedi. Filmin puanı Beyazperde de şu an 8.1 olarak gözüküyor ben en fazla 6 veririm. Türk Polisiyesi olarak başarılı sayılabilir ancak ben "Beyzanın Kadınları" filminden daha çok etkilenmiştim şu an hafızamda kalanları tarttığımda yine Beyzanın Kadınları bende daha ağır basıyor. Yabancı filmlerden düşünürsek "The Chaser" da da bu filmde olduğu gibi kurguda boşluklar vardı ancak onlar bir şekilde rasyonalize edilebiliyordu. (Adamın film boyunca hiç yorulmaması gibi)
Anlayamadığım şeylerden biri de filmin son sahnesi filmin başlangıç sahnesi gibi bitti burada bize birşey anlatılmak istenmişmiydi ?

Kaliteli türk filmlerinin artması, daha kaliteli işlerde görüşmek dileğiyle..
Burakrises
Burakrises

12 Aralık 2010 tarihinde eklendi
cem yılmazın şarkı performansı dışında pek bişeyi yok :( tabi şener şen muhteşemdi o ayrı.
filmin "harika- muhteşem" gelmesinin sebebi bir türk filmini üstünde olduğu için onun dışında vasat kelimesi bulaşmış bir film :( 10/3
Amir Han
Amir Han

17 Ocak 2013 tarihinde eklendi
Filme dair tek düşüncem "dağ fare doğurdu". Yavuz Turgul gibi dev bir senaristten ilköğretim çağındaki bir bireyden çıkma diyebileceğim vasat bir senaryo çıkmış. Daha lebe gerek kalmadan leblebiyi anlıyoruz. Kurgu bu kadar basit, senaryo bu kadar sığ olabilirmi? Demek ki olabiliyormuş. Şener Şen gibi bir oyuncuyu bile kendi basit senaryosunun kurbanı yaptı sözde onun üzerine yazılmış. Şener Şen "avcı" rolü ile o kadar karikatürize oldu ki üzülmemek elde değil. Filmin iyi yönleri yokmu tabii ki var. Bir filme 4 milyon dolar kaynak ayırırsan tabii ki bir şeyler iyi olacak. Örneğin kadro çok iyi, görüntü yönetmeni iyi iş çıkarmış ve müzikler özelliklede Cem Yılmaz'ın seslendirdiği "Hayde" kısmı harikaydı. Ama filmi film olmaktan çıkaran yegane unsur senaryo. Tabii ki Yavuz Turgul'dan "Akıl Oyunları" gibi mantıksal öğelerle bezeli bir yapım beklemiyoruz ama biz izleyicilerde karagöz-hacivat izlemiyoruz. Biz izleyicilerin IQ oranını ortalamaya vurduğumuzda en azından ikisinin ortası mantıklı bir polisiye kurgusuyla donatılmış bir senaryo ile çekilmiş bizi salak yerine koymayan bir film beklemek en doğal hakkımız. Ha izlenmezmi izlenir ama büyük bir beklenti ile değil.
bizimdevlet
bizimdevlet

18 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Filmin senaryosu ve kalitesi güzel.Oyunculara zaten laf yokkk...Ama müzik olarak düşük bir film.Bazı sahnelerde müzik olsa çok iyi olurdu ve heyecanlanırdı insan.Ama şu ana kadarki izlediğim en iyi türk polisiye filmiydi!
sahan33
sahan33

13 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Oyunculuk 10/9 Senaryo 10/7 Genel 10/8

- Bu filmi izleyip ben filmin sonunu tahmin

ettim diyenlere : zaten bu film tipik bir katil

kim filmi değil...
kurt0632
kurt0632

25 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Cem yılmaz harikaydı onu bu rolde izlemek güzeldi hakkını vermek lazım.güzel bi film olmuş derdim ama filmde çok tıbbi hata var şimdi burdan söylemiyim ama keşke adam gibi araştırıp da film yapsalardı, böyle hassas konularda cahil bilgisiyle film çekmeselerdi.izleyenler ilgili haberleri okuyup neyi yanlış yaptıklarını öğrenebilirler. Ben de bilmeden girip bu filme prim yaptırdığım için üzüldüm.