serhad
6 Aralık 2010 tarihinde eklendi
filme genel hatlarıyla bakarsak çok başarılı. oyunculuklar müthiş. müzikler uyumlu cmylmz ın şarkı söylediği sahne çok iyi oturmuş. ama senaryoda polisiye filmlerine göre durağanlık hakim. olayın çözilmesi bi anda değil yavaş yavaş gösterilmiş. doktorun elinde silah kapı açık onları beklemesi çok çok büyük bir tesedüf olmadığı sürece mantık hatası olarak soylenebilir. şüphesiz bu yılın hatta son yılların en iyi türk filmidir.10/9
Oyunculara söylenek laf yok. Özellikle Cem Yılmazı ilk defa bu kadar ciddi gördüm. Arada ince esprilerini unutmamış tabi. Özellikle şarkı söylediği sahne görülmeye değer. Filmin en eğlenceli sahnesiydi. Ama konu çok vasattı. Sonunu ve katilin kim olduğunu çok önceden tahmin edebiliyorsunuz. Fazla beklentiyle gitmeyin. Biraz sıkılabilirsiniz. Ama kesinlikle izlenmesi gereken bir film.8/10
Av Mevsimi Türk sinemasında polisiye türünde yapılmış en iyi filmlerden. Kurgu, oyunculuk, müzikler her şey iyiydi. Oyuncu kadrosu kaliteli ve başarılı. İzlemekte gecikmişim.10/10
türk yapımlarına her zaman büyük değer vermişimdir bu filmi de mesafe koyarak erteletmiştim. izlemek bugüne kısmetmiş; açıkçası bu filmi ertelediğim için çok pişmanım. çok güzel bir filmdi. senaryosu görünürde basit olabilir ama işleyiş olarak çok güzeldi. oyunculuklar da çok iyi olunca karşımıza bizi şaşırtan çok kaliteli bir yapıt ortaya çıkıyor. konu olarak diğer türk filmlerinden farklı ama başarılı bir şekilde izleyiciye sunuyor. film ağır ilerliyo olabilir ama filmin gidişatı son derece sürükleyici olması gözlerinizin bir nebze de olsa ekrandan ayrılmamasına neden oluyor. cem yılmaz mimikleriyle, bakışlarıyla ve hareketleri ile o kadar gerçekçi oynadıki izlerken hayran kaldım oyunculuğuna. şener şen bildiğimiz gibi aynı her role de koysanız zorlanmadan başarıyla oyanayabilecek bir üstad. yönetmen yavuz turgula türk sinemasına böle güzel bir film kattığı için teşekkür ediyorum, türk sinemasının ilerledikçe başarı kaydettiğini gösteren kaliteli bir yapım. filme puanım 10/8 iken cem yılmaza (deliye) 10/9 veriyorum...iyi seyirler... türk sinemasına gereken değeri verelim
Oyunculuklar tek kelimeyle mükemmel.Ama senaryo ve kurgu o kadar zayıf ki;film iyi mi kötü mü şüpheye düşüyorsunuz.Konu polisiyeyse biraz şaşırtma,biraz aksiyon,biraz merak fena olmazdı.filmin daha ilk yarısında tahmin yapabiliyorsunuz ve sonunda görüyorsunuz ki tahimlerinizin %90ı doğru çıkıyor.yine de oyunculuklar için gidin...6,5/10
filmden şimdi geldim gerçekten güzel bir film.mesela bu film bir hollywood veya fransız ingiliz vs. filmi olsa yere göğre sığdıramayız ama türk filmi olunca insanlar biraz küçümseyebiliyor.filmde oyunculuklar mükemmel özellikle şener şen süper oynamış.film bence 8.5
Yavuz Turgul iyi bir yönetmen ve senarist.Ama polisiye yazamiyorsan zorlamıycaksın.Ya da yardım alacaksın.Şener şen de Eşkiya ve Kabadayıdan sonra beklentimi düşürmüş oldu.
Filmden cıkalı yaklasık bır saat oldu . Film için söylenicek pek fazla bişey yok aslında gerçekten çok başarılı bir film. Öne çıkan oyunculuk bu filmde cem yılmaz olmuş hersey cok güzel olucaktan bu yana bence en iyi performansı diyebilirim.Şener Şen ve Çetin Tekindor oyunculukları yerli yerinde gayet başarılı.Konusu gerçekten sonunda süpriz barındıran ve sonuna kadar izliceğiniz güzel bir film.
1)eşkıya 2)kabadayı 3)av mevsimi Tamam bu filmler gerçekten çok güzel nitelikte olan yapıtlar ama sizede çok klişe gelmedimi? yani şener şenin bu son 3 sinema filmindeki konu hep aynı ,sürekli varlıklı insanlarla mücadele eden sıradan insanların zaferinden bahsedilip duruyor.bence bu konuda Şener Şen kendini aşmalı...
arkadaslar bu fılmın turunde her ne kadr polisiye yazsalarda siz ona aldanmayın ... ortada dort hayat var ... sız onlara odaklanın .. onlardan bırısıyle empatı kurun oyle ızleyın kesınlıkle keyıf alacaksınız ...bence senr sen ıı oynemış karısı olmak uzere olan bır adamdan ne bekleyebılırsınız ....ıı seyırler ....