Av Mevsimi

en-joy-34
en-joy-34

5 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Filmi çok beğendim. Film size öyle harikulade, şaşırtıcı bir hikaye sunmuyor. Ama olayların gidişatı, merak uyandıran soru işaretleri ve karakterlerin asıl hikaye ile kendi özel hikayeleri arasındaki geçişleri izleyiciyi filme sıkı sıkı bağlıyor. Şener Şenin önünde saygıyla eğiliyorum, bence Türk sinemasının 1 numarası, yaşayan efsanesi. Diğer oyuncularda rollerinin hakkını vermişler, ama Cem Yılmazı ayrı tutmak lazım. Açıkcası komedi filmlerinden sonra böylesine ciddi bir rolü bu kadar başarılı çıkaracağını beklemiyordum. Tabi ki bir tebrikte Yavuz Turgula. Filmin müzikleri de çok beğendim.

Filmin kusuru yok mu, elbetteki var. Olaylar çözüldükten sonra filmin son 15-20 dakikası biraz monoton geçiyor. Sanki filmin finalinde gerçek ortaya çıksa ve flashbacklerle olayın nasıl çözüldüğü anlatılsa daha iyi olurmuş. Ama yönetmen belli ki böyle bitmesini istememiş.
sevketkop
sevketkop

13 Aralık 2010 tarihinde eklendi
hayatımda hiç bir filmde duygulanmadım hüzünlenmedim ama cem yılmaz o kadar iyi bir oyunculuk yaptıki kalabalıktan utanmasam hıçkıra hıçkıra ağlardım....10-10 kesinlikle gidin izleyin
f3309610
f3309610

13 Aralık 2010 tarihinde eklendi
100/100
fundatalay
fundatalay

8 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Av mevsimi. Şahane değil. Berbat da değil. Öyle ortalarda bi yerde..
andromeda-2
andromeda-2

4 Aralık 2010 tarihinde eklendi
2:30 DKlık Av Mevsimi izlemeye değer bir film,ustaya bir yorum yapmaya gerek yok (Şener Şen) duayen yine 10 numara bir oyunculuk ile karşımıza çıkıyor...Filmde beni en çok şaşırtan Cem Yılmazın oyunculuğu oldu, gerçekten kendisini tebrik ediyorum 10 numara oynamış, rolü öyle bie benimsemişki Cem Yılmazı tanımasam bu adam böyle biri demekki derdim.(aralara serpiştirilmiş süper esprilerini sakın kaçırmayın)10/9
yasincim1982
yasincim1982

11 Mart 2011 tarihinde eklendi
Diğer Türk filmlerinde alıştığımız tiplemelerinden dolayı ilk başta yadırgadım Cem yılmaz ve Şener şenin oyunculuklarını ama görsel yönden film gerçekten iyi. Yani o rollerde De niro veya al pacino olunca çılgına dönüyoruz da kendi değerlerimiz de güzel oynamışlar işte. Ama Cem Yılmaz artık şu kameralar önüne daha fazla çıkarsa iyi olacak. Şaklabanları izlemekten sıkıldık artık ciddi yapımlar istiyoruz. Emeğe saygı. 9/10
*Okan Yalabık için ayrıca değinmek gerek, çok iyiydi.
arcgoktas
arcgoktas

9 Aralık 2010 tarihinde eklendi
filme giderken beklentim düşüktü ancak oyunculuklar muhteşem ve müzik de ilk sahneden itibaren oldukça iyi çıktı: ) puanm: 10/8 N.Y. da beş minare oldukça abartıldı bu film onun gördüğü ilgiden fazlasını hakediyor.cem yılmaz da agresif adamı süper oynamış
neehot
neehot

11 Mart 2011 tarihinde eklendi
@travenian86
arkadaş gereken anlamlı açıklamayı yapmış.
Hani bazen bir filmin oyuncularına bakarız ve direk izleriz bence bu filmde onlardan bi tanesi Şener Şen ve cem yılmaz varsa konusuna bakmadan izlenir arkadaş.
sinema
1 ziyaretçi
11 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Sener Sen , Cetin Tekindor gibi üstat isimlerin güzel oyunculuklari. Cem Yilmazin filmi bambaska bir havaya sokmasi. Okan Yalabikin belkide oynadigi en iyi film. Bunlarin hepsini bir arada görmek istiyorsaniz size kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben ki Polisiye Roman ve Filmlerin Türkiyede yapilamadigina inanirken , tabularimi yiktim bu filmde.
sanser44
sanser44

1 Aralık 2010 tarihinde eklendi
merakla beklemekteyiz ama korkum hayal kırıklığı yaratması umarım öle olmaz yavuz turgul ve şener şene güveniyoruz
talip46
talip46

8 Mart 2011 tarihinde eklendi
türk filmleriyle kıyasladığım zaman çok çok iyi..ama şener şen filmlerin de kaliteye alışık olduğum için beklentim çok fazla idi..bu film de de açıkçası bazı şeylerin eksik olduğu kanısındayım..birincisi film sadece bir cinayet üzerinden ilerliyor ve bazı yerler de sıkıyor tempo düşüyor..finali güzeldi ama daha da iyi olabilirdi..film de en çok cem yılmazı beğendim o ne roldü öyle..espriler filan tam yerli yerindeydi bu da filmin artılarından diyebilrim..hele cem yılmazın o halde takviyeyi bekliyelim abi dediği sahnede koptum resmen..daha iyi yavuz turgul ve şener şen filmi izlemek dileğiyle diyorum ve 8/10 filme notum..
solorate
solorate

8 Aralık 2010 tarihinde eklendi
tahmin edilebilen son.akıcı olmayan kopuk bir senaryo.gereksiz sahneler.oyunculuk güzel.yönetmenlik tatmin edici.buyuk beklenti ile gitmeyiniz.7/10
gururtulgar
gururtulgar

1 Şubat 2011 tarihinde eklendi
izlemeye değer, kaliteli bir film. 10/7
ferit-akdeniz
ferit-akdeniz

5 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Filmin her karesi apayrı bir güzel..bir bekletisi olanda olmayanda izlerken bu filmi beğeneceklerdir.Cem Yılmazın Oyunculuk performansı bu filmde tavan yapmış..Av mevsimi arşivlerde başyapıt ünvanı yerini almıştır..Sinemaya gidin ve keyfini çıkarın...
asisto
asisto

26 Aralık 2010 tarihinde eklendi
vaktiniz varsa gidin izleyin. cem yılmaz ve okan yalabık performansları çok iyidi. şener şen hayal kırıklığı yarattı ;böyle büyük bir oyuncudan daha iyisini beklerdim...