l-i-l-a-H
2.129 değerlendirmeler
14 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Havanın o titreten, durumuna rağmen, bugün "Av Mevsimi" ne gittim. Film çok sağlam, Cem Yılmaz dram oyunculuğunda da başarılı bir iş çıkarmış. Filmin açılış jeneriği ve kapanışındaki tema müziği, son dönemin en sağlam tema çalışmalarından biri bana göre...
Bu yıl o kadar kötü filmler yapıldı ve bu kötü filmler burada "klasikmişçesine" itibar gördü ki tam 2010un sonlarında harika bir film yapıldı : Av Mevsimi...
Ama bakıyorum neymiş de aksiyonu yok,sürprizi yok,aksiyon olmayınca sinemada izlenmiyormuş da ..muşmuşmuş !
Sinemayı aksiyondan ibaret zannedenlere göre değil !
Av Mevsimi Türk sinemasında polisiye türünde yapılmış en iyi filmlerden. Kurgu, oyunculuk, müzikler her şey iyiydi. Oyuncu kadrosu kaliteli ve başarılı. İzlemekte gecikmişim.10/10
arkadaslar bu fılmın turunde her ne kadr polisiye yazsalarda siz ona aldanmayın ... ortada dort hayat var ... sız onlara odaklanın .. onlardan bırısıyle empatı kurun oyle ızleyın kesınlıkle keyıf alacaksınız ...bence senr sen ıı oynemış karısı olmak uzere olan bır adamdan ne bekleyebılırsınız ....ıı seyırler ....
Yavuz Turgul&Şener Şen işbirliğinde kötü film olmuşmudurki??? büyük ihtimalle bu filmde çok güzel olucak ve Şener Şenin daha nice seneler yaşaması için dua edicez
Çok ama çok beğendim,film gibi filmdi,herşey yerindeydi,bütün oyuncular,rolleri,replikleri,senaryo,kurgu çok iyiydi.Sinemaya ilgi duyan,sinemayı sadece eğlence aracına indirgemeyenlerin,polisiye sevenlerin,görmesi gereken bir film bence,10 üzerinden de 10, 5 yıldız da üstüne benden.
bu filmle ilgili bazı yorumlar okudum gerçekten komik yahu..Yok efendim çakma CSI mış yok efendim kovalama sahneleri çok komikmiş.Arkadaş bu film ne expendables gbi bi aksiyon ne de CSI gbi sadece bi polisiye.Bu filmde hepsinden biraz war ve bence birbiriyle çok güzel harmanlanmış.Ayrıca bi ejder kapanı gbi direk amerikan polisiye filmleri özentisi de değil bu film.Oyunculuklar harikulade, şener şen-çetin tekindor gbi ustalardan böle bi oyunculuk ztn süpriz deildi ama cmylmz gerçekten "ben oyuncuyum arkadaş sadece bi komedyen değilim" demiştir bu Türkiyenin başyapıtı diyebileciğmz filmle.Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.10/10
tüm ekibi ayakta alkışlamak gerek diyebilirim, müthiş bi film!! etkileyici, sürükleyici, eğlendirirken düşündüren son zamanlarda izlediğim en İYİ türk yapımı, kutluyorum..