Avrupalı
1,2

the-exclusive
the-exclusive

4 Mart 2008 tarihinde eklendi
gerçekten boş hiç bir amacı olmayan bir film.izlemeyin zaman kaybı. Türk sinemasına destek olsun diye bilet alıp gittim ama pişman oldum.
izlerizabi
izlerizabi

25 Eylül 2007 tarihinde eklendi
iyi güzel de fragman niye quicktime değil.
emredemirel21
emredemirel21

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
daha bu filme gitmek kısmet olmadı ama inşallah gidecem çünkü gidenlerin çoğu çok güzel diyooo
resulxxx
resulxxx

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
www.tamvideo.net bu siteden fragmanını izlemiş arkadaşım ama ben bulamadım, harika bir film bu.. tavsiye ederim
psikopatvelet
psikopatvelet

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bu filmde cem davran varsa bu film çok komiktir
mtnyvz
mtnyvz

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Avrupalı filminde Türkiye 'ye karşı yapılan hataları sitede haber yaparsanız Türk halkına bi iyilikte bulunmuş olursunuz.

bu film Türk sinema tarihinin kara bir lekesidir. Bunu onaylayanları çevirenleri şiddetle kınıyorum

- Hrant Dink kardeşim......

-Caminin orda sarhoş sarhoş dolaşması bir psikolojik savaş çıkarmadır.

- Alkollü olarak araç kullanma tam anlamıyla bir kötü örnektir.

- Film'de avrupa 'ya girince yapacağımız tek şey kadınlarla sex yapmak gibi göstermiştir. kadınların ise tam anlamıyla bir sex objesi olduğunu göstermektedir. İlk kez tanıştığı kişiyle gece yatan kadınları hayat kadınlarına benzetmiştir. Bunlar da Türk Kadınlarıdır.

- veeee. En büyük diyalog.

- Atatürk'ün demiş olduğu:
- "Türkiye'yi muasır medeniyeler seviyesine ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız" derken hemen ardından
- "Biz ne O'na ne buna muhtacız." (demesiyle Atatürk'e muhtaç değiliz'i kastetmektedir.) Bu bir gaf değilde kasıtlı olarak yapılmış bir hareket gibidir.

1. Bu tarz filmler ile Türk kültürünü yıpratma çabasına giriştiler.

2. Tam bu 13 Şehit ve Sınır Ötesi Operasyon'un eşiğindeki Türkiye'ye Ermeni tasarısı ile tam bir psikolojik savaş yapmaktadır.
stem88
stem88

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bu yaşıma kadar izlediğim en iğrenç filmdi.
Bir bayram günü sevgilimle gidip zaman geçirmek istedik ama yarısında çıkıp gittik. zamanımızada paramızada yazık oldu.. hala gitmeyi düşünen varsa bir an önce vazgeçsin.. Aydemir Akbaş başta olmak üzere bir kaç iyi oyuncununda vasat olmasını sağlayan bir filmdi...
baby302
baby302

kesinlikle berbaaatt!!!
hepsi-sn
hepsi-sn

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
gerçekten çok kötü bir filmdi hiç bir komik yanı yok bence komedi üzerine değil cinsellik üzerine çekilmiş bi flim
toprak650
toprak650

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle rezalet ötesi berbat yaa sakın gitmeyin pişman olursunuz
marcel58-2
marcel58-2

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
senelerdir böyle kötü bir filme gitmemiştim.zaten ilk yarıda çıktım .yazık harcanan paraya. lütfen biraz daha ciddiye alın türk insanını
vampir991989
vampir991989

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
gercekten çok güzel bir film.film gercek olayları anlatılarak mihaza dökülmüştür çok komikti.cem davran sen çok büyüksün
erdemir1980
erdemir1980

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
iğrenç ve daha ötesi bir film bencede komedi desem değil erotik desem değil siyasi bir takım şeyleri vurgulamaya çalışmışlar ama oyuncuların kötülüğü ve senoryonun iyi olmamasıyla becerememeişler ama şu var film de mesaj gitmesi gereken yere gitmiş yani abd ye
travian229
travian229

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
berbatın önde gideni sakın gitmeyin paranıza yazık olur sonra benden söylemesi
zeynolum
zeynolum

20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
hayatımda hiç bir filmi yarım bırakmamıştım taa ki bu filmi izleyene kadar. Film iğrenç oyunculuk iğrenç ötesi. Hele yasemin kozanoğlu anlayamadım rol mü yapıyordu. Böyle kötü oyunculuk içeren filmler bırak sinema vizyonuna tv de bile izlenmez. Kimse gitmesin hem zamanınıza hem paranıza yazık.