Sevgili Arkadaşlar, Ben de fragmanları izleyip filmin sitesinden özetini okuyup kandım ve filme gittim. Film vasatında altında ve çok sıkıcı.Filmi izlemeye gelenler daha yarısına varmadan filmi terkedip para boşa gitmesin diye fuayede başlayacak diğer filmlere girdiler.
Şu ana kadar izlediğim en kötü filmdi diyebillirm.Her sahnesi bir ayrı iğrenç.İzlerken hiç bir şey alamadığım, gittiğime bin pişman olduğm bir filmdi.Kimseye tavsiye etmiyorum.Kesinlikle gitmeyin paranıza yazık olur.
baska güzel film olmadığından türk filmine gidelim dedik gitmez olsaydık. Çok kötü bir film ilk kez sinamaya verdiğim paraya acıdım. Oyuncular kötü konu kötü kısacası para bir yana sinir olmamak için gitmeyin derim.
Sinemamızın tarihinde tür olarak yapılan deneysel bir (ilk film) çalışma. Bu tür bir filmin örneği olmadığı halde seyirci sayısı şaşırtıcı. 162 bin kişi izlemiş. Ben filmi ilginç ve cesur buldum. Tabiki her filmde olduğu gibi daha iyisi yapılabilrdi.Emeği geçenleri kutluyorum.