Avrupalı
1,2

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Cem Davran, seçiciydi ama...
nskmourinho

:( berbat kelimesi bile özetlemyor 10/1
deep-merve-chad
deep-merve-chad

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
iğrenç bir film tek kelimeyle sakın izlemeyin.bende büyük bir şanssızlık üzerine ne yazıkki izledim.aslında 1408"e gitcektim ama kuzenlerim filmden tırsınca filmin 3. dkkasında bilet değiştirmek zorunda kaldık.düzgün bi senaryo yok.cem davram yolda ne kadar kız görüyosa öpüyo.10/1.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

10 Kasım 2014 tarihinde eklendi
maalesef yine kötü bir Türk filmi daha zamanınıza yazık 1/10
İlyas Cüce
İlyas Cüce

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en berbat filmdi içindeki yabancıyı geçmesine çok üzüldüm o film daha yukarlarda bi yeri hakediyo bir numara o olmalıydı
Eray Aygunduz
Eray Aygunduz

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Türk Film’lerine desteğim sonsuz bu film’ede gittim.kötü olacagını bile bile.umdugum gibi çıktı.Sakın gitmeiyn
dr-grey
dr-grey

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bu kadar iğrenç bir filme gittiğim için kendıme gelmem en az 3 gun alacak!!ne konusu ne de başka bışeyi olan bır fılmdi!!lütfen zamanınızı bu filme giderek harcamayın!!
oguzcetin990
oguzcetin990

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
10/1
tonyukuk
tonyukuk

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
İşlediği konu güzeldi, kendisi berbat ötesi.Hayatımda yarım bırakıp çıktığım tek film.
obra
obra

9 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle kötü değil facia bir film.Türk sineması için büyük talihsizlik açıkçası ...
aaahmeeet
aaahmeeet

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
berbat!ikinci bölümü izlemedim bile..
prometheus128
prometheus128

31 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Böylesine bir film çekebilmekte büyük bir beceri olsa gerek, oyunculuk ve senaryodaki sırıtkanlıklardan sıtkım sıyrıldı desem yeridir.. Site yöneticilerinin yorumlarımı neden yayınlamadığı konusunda açıkcası bi fikir sahibi değilim.. Kaylemi alınmıyoruz yada üye sayınızı yeterde artar olarakmı görmektesiniz? Yayınlamayacağınızı bildiğim için bazı imla hataları yapmış olabilirim ama önemli olmadığı görüşündeyim ince eleyip sık dokuduğum yada üzerinde 15 dakikamı ayırdığım bir çok yorum gibi buda yayınlanmıyacak, sizde bu sıkıntıya girin bari..
emrebaskan917
emrebaskan917

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
gerçekten berbat bir film. türklerin aklı hep şeyinde dedirtecek bi film işte. zaten cem davrandan başka ne beklenirki
bet-hulll
bet-hulll

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
ya ne kadar berbat bir filmdi tamam türk filmleri genelde berbat ama buna söylenecek söz yok paranıza yazık kesinlikle gtmeyin