Avrupalı
1,2

ilsalaron
ilsalaron

25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi izledim kısaca şunu belirteyim bu film hakkında yorum yapmayı bile düşünmüyorum.
berk-ucbucuk81
berk-ucbucuk81

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
hayatımda gördüğüm en iğrenç film. Zamanıma ve parama çok acıdım. 4.7 puanı çok fazla bu filme. Kesinlikle gitmeyin !!
svd16
svd16

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
iğrenç bi film berbat ötesi yazık yaa
sukruguney0
sukruguney0

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
izlemedim izlemeyeceğimde. eminimin çok kötü bir filmdir. cem davranda zaten o kadar iyi bir oyuncu deiğl..
villa7
villa7

2 Ekim 2007 tarihinde eklendi
ben genelde filme gitmeden önce konsuunu okurum fragmanını izlerim ondan sonra giderimözellikle fragman bir film için en önemli araçtır çünkü sizi filme çeker tam tersi uzaklaştırabilirde işte avrupalı bunu yapmıs fragman berbat bir müzik ve sahneler ne olgunu anlamıyorsunuz bile kötü demek istemiyorum sonuçta bir Türk filmi inş. dogru duzgun bir fragman koyarlar...
nietzsche00
nietzsche00

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
yaptıgımız hangi film iyi ki .Çok ender de olsa güzel filmler yapıyoruz ama böle filmler yapılacaksa hiç yapılmasın.Kesinlikle gitmeyin.
ogulcan-taspinar
ogulcan-taspinar

10 Kasım 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle facia.yok şunlar böyle bunlar böyle diye yabancı filmleri kötüleyeklerine böyle lüzumsuz film yapmayı kessinler bu filme harcanan parayı hayır işlesinler mesela böbrek vakfına
samet-sayan-2
samet-sayan-2

31 Ekim 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en berbat filmdi bizim ne böyle oyunculara ne de böyle yönetmenlere ihtiyacımız var fatih akın gibi yönetmenlere ihtiyacımız var tek kelimeyle yazıl diyorum
asli-sena
asli-sena

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en berbat film. Hafta sonu keyfinizi kaçırıp, zamanınızı çalan gereksiz, amaçsız bir film. "Türk sineması gerçekten bozuldu" denecek bir film. Berbat...
the-exclusive
the-exclusive

4 Mart 2008 tarihinde eklendi
gerçekten boş hiç bir amacı olmayan bir film.izlemeyin zaman kaybı. Türk sinemasına destek olsun diye bilet alıp gittim ama pişman oldum.
hepsi-sn
hepsi-sn

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
gerçekten çok kötü bir filmdi hiç bir komik yanı yok bence komedi üzerine değil cinsellik üzerine çekilmiş bi flim
marcel58-2
marcel58-2

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
senelerdir böyle kötü bir filme gitmemiştim.zaten ilk yarıda çıktım .yazık harcanan paraya. lütfen biraz daha ciddiye alın türk insanını
esraline05

mustafaburkay11
mustafaburkay11

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Sevgili Arkadaşlar,
Ben de fragmanları izleyip filmin sitesinden özetini okuyup kandım ve filme gittim.
Film vasatında altında ve çok sıkıcı.Filmi izlemeye gelenler daha yarısına varmadan filmi terkedip para boşa gitmesin diye fuayede başlayacak diğer filmlere girdiler.