naked-soul
5 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bence çok güzel ve akıcı bir filmdi.ben izlerken bayağı duygulandım.eminim kemal sunal da çok iyi iş çıkarırdı bu filmde ancak uğur yücel de hiç fena değildi...
izlediğim en başarılı türk filmlerinden biridir, uğur yücel, cem davran ve ozan güven özellilkle filmin sonunda çok etkileyici bir bütünlük oluşturmuşlar..
uğur yücelin kötü performansı cem davranın kendini aşması ve müthiş bi film ben o otobüsten uzun süre inemedim bu arada uğur yüceli her gördüğümde her hareketinde aynı rolde rahmetli Kemal Sunalı hayal ettim uğur yücelin performansı belkide bu yüzden kötü geldi bana anlayana gayet güzel bi film izleyin mutlaka
güzel bir yapıt olmuş keşke rahmetli kemal sunay oynayabilseydi,uğur yücelin yerinde hep kemal sunalı düşündüm o oynasaydı daha iyi bir gişe yapabilirdi izlemeye değer:)10/7