akorkman
18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
ya anlamadığım Bana Şans Dile nin puanı 8,3 Ultimatom un puanı 8,2. acaba bu film ultimatom filminden daha mı güzel. yoksa yerli film olduğu için kıyak mı geçiliyor. buna kesinlikle karşıyım. puanları verirken dikkatli olun arkadaşlar. sinemaya gidecek insanların aklını bulandırıp hayal kırıklığına uğratmayın. zamana ve paraya yazık. başka birşey demiyorum.
Ben filmi gördüğümde ve izlemeye başlarken "Kesin Çok Gülücez"."Çok Saçma Olmuştur kesin" demiştim.Fakat şimdi tükürdüğümü yalıyorum.Ahada böle "lililil"
Hheheh.Evet iğrencim.
Filme 10 üzerinden 7.5 veriyorum.Beklentimin çok çok üstünde.Hep söylüyorum.Türk sineması çok iyi yerlere gelicek.Buda bunun habercisi.
Bu arada yarın ilk iş gidip okulu basmak olcak.Eğlenceliymiş.Hhehe.
filmde gerçeklik aranmamalı saf duyguya düşünceye verilmek olan mesaja dikkat edilmelidir. bu filmi izledikten sonra hayata daha bir cesur bakabiliyorsunuz...
film senaryosu ve vermek istedikleriyle çok iyi bir filmdi ama gerek oyunculuklar olsun gerek filmin yapımı olsun çok büyük eksiklikler göze çarpıyor.ben filmi 2006 yapımı sanıyordum 2001 yapımıtmış belkide bu yüzden ama çağan ırmak bu senaryoyla daha iyi bir film yapabilirdi.başroldeki oyuncunun bu ham hali olgunlaşmış halini ise sınıf dizisinde görebilirsiniz.bu filmden yola çıkılmış bir dizi bence kalitelide bir dizi tavsiye ederim.filme türk filmi olduğu için fazladan 10/8
Film tek kelime ile mükemmel.Tabii bu filmi mükemmel yapan bu filme olumlu yorum yapan sizlersiniz.Olumsuz yorum yapanların sinema bilgisinin korku gerilim filmi izlemden ileri gitmeyeceğini düşünmekteyim.
güzel bir film.çok ilginç gerçekten.bütün insanların izlemesi gereken bir film.eminim çok seveceksiniz.konusu çok değişik.türk filmleri arasında bu kadar güzel bir film zor bulursunuz.filmin başında hayla ürünüdür diyor ancak ne yazıkki böyle ilginç hayatlar var.tebrik ediyorum filde emeği bulunanları
Yorumlarda ki genel görüş filmin gayet başarılı olduğunu işaret ettiğinden dolayı idare eder diyorum fakat şahsi görüşüm fazlasıyla dramatize edilmiş bir senaryo olduğundan izlememenin bir kayıp olmadığından yana...
Kral kardeş doğru söylüyorsun M.H.Herşey özel bir film. Babam ve Oğlum tartışılmaz. Sinema tarihimizde ender sayıda izlenen ve beğenilen bir film. Ama Bana Şans Dile Çağan Irmak'ın ilk filmi. Bana ve genelde yorumlara göre 4X4'lik bir film. Bence yönetmenin ilk heyecanı ve naif duyguları ile çektiği bu film efsane olacaktır. Ve çağımızda ençok ihtiyacımız olan sevgi ve iletişimi mükemmel anlatıyor.cumhuriyet bayramımızda önce sana ve tüm sinema severlere sevgi dolu bir iletişim diliyorum. Ayrıca bana şans dile bir sosyal sorumluluk projesidir.