mr-expert
24 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bu filme yazdıgım yorum yüzünden bazı arkadaslardan tepki aldım..hem özel olarak hemde bu sayfa da..sizlerin film anlayısı nedir bilmiyorm ama senelerdir film izliorm ve bir filmin begenilmesi icin aranılan ozelliklerden sadece 1 tanesine sahip..
o da konu..
konu dısında tekrar soyluyorum, zaman kaybı bir film..kasmayın kendinizi..onun yerine cagan ırmak'ın Mustafa Hakkında Hersey'e tekrar bakın on kat daha iyi..
Benimde şuana kadar izlediğim en kötü çağan ırmak filmi.. Filmde sürükleyicilik yok bağlantılar berbat oyunculuklar kötü tiyatro gibiydi neredeyse hiç inandırıcılığı yoktu bitsede yatsam dediğim bir filmdi bu filme nasıl bukadar puan verilmiş çok şaşırdım Ulak tan bile fazla puan verilmiş izlemek zaman kaybı 10/3
boşu boşuna geçirilen onca dakika. Tamam konu güzel olabilir ama oyunculuk bu kadar kötü, bu kadar abartı olursa verdiğim paraya acırım. Ya siz çok sanatsal açıdan bakıyorsunuz, ya da ben güzel filmden anlamıyorum.