Elinde silah olan oyuncu kim bilmiyorum ama bu kadar kötü bir oyunculuk olamaz.İlk filmi diye bunları hoş görecek değiliz.Stephen King in bir hikayesine oldukça benziyor bu film bu arada.Filme gelince sonlara doğru o kadar çok mesaj verme kaygısına giriyor ki tamam hadi bitte kalkalım kıvamına getiriyor sizi 4/10
Bana Şans Dile Öncelikle bu filmin puanı çok çok fazla Babam ve Oğlum'a dayanarak filmi gösterime sokan İrfan Tözüm kötü bir karar vermiş. Babam ve Oğlum kredisini sonuna dek tüketen ve günümüzün mini-popüler isimlerinin genç hallerini izleyip ah canım demek gariptir. Rıza Kocaoğlu'nun zaman zaman 'fazla' bağırsada oyunculuğu başarılı. Volkan Severcan ve Nilgün Belgin oldukça itici 10/4
bir an bende durdum ve korkularımı sorguladım.ama anlatmam imkansız herhalde. tek kendi korkuların değil.bir de duyulduğunda milletin tepkisi ne olacak korkusu vardır.
filmin ilginç bir konusu war lakin derin çatlaklarla dolu ve oyunculuklar çok ama çok abartlı ki buda filmin en rahatsız edici yanı kesinlikle yani bir tiyatro oyunumu yoksa bir film mi izlediğinizi anlayamıyorsunuz ama özelikle itiraf böümündeki bazı hikayeler çağan ırmak ın ne kadar yartıcı bir senarist olduğunu kanıtlıyor zaten çağan ırmak senarist olarak yönetmenliğinden daha başarılı bu fikmde aynı polis gibi taze bir örnek ama çok eksiklikleri var
son derece yapmacık etkileyicilik katabilmek için ugraşıp durulmuş gibi...beyazperde de bulunan(başka filmi var mı bilmiyorum) 4 çağan ırmak filmi arasında en kötüsü...
ya anlamadığım Bana Şans Dile nin puanı 8,3 Ultimatom un puanı 8,2. acaba bu film ultimatom filminden daha mı güzel. yoksa yerli film olduğu için kıyak mı geçiliyor. buna kesinlikle karşıyım. puanları verirken dikkatli olun arkadaşlar. sinemaya gidecek insanların aklını bulandırıp hayal kırıklığına uğratmayın. zamana ve paraya yazık. başka birşey demiyorum.