Majör-2
14 Mart 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi çok merak ediyordum ve yeni izleyebildim.'Sınav' benzeri, öğrencilerin hayatlarındaki problemleri anlatan birfilm.Tabi bu film Sınav’dan 5 yıl önce çekilmiş bir film.Bunu da bir kenara koyalım...Filmin konusunu, müziklerini(Aria yapmış müzikleri) ve başrol oyuncusu olan Rıza Kocaoğlu’nun performasını fevkalade beğendim.Özet olarak ben arşivime koyuyorum ve herkese tavsiye ederim...9/10
Gus Van ın elephant ın dan kat kat ii ve onun kadar sıkıcı olmayan bir film cannes u filmi görmez iste Gus van ı yüceltirler festivaaldeki film neydi çölde hic konusmadan dakikalarca yürüyen adamları izledik
Bazı arkadaşlar bir konuda yanlış düşünüyorlar..Arkadaşlar bu film Mustafa Hakkında Herşey ile Babam ve Oğlum dan sonra beyazperde de yayınlandı ama bu film hepsinden önce çekildi.Filmin çekim yılına dikkat edelim.Bir çok arkadaş bu filmi diğer Çağan Irmak filmlerinden sonra çekildiğini zannedip kalite düşüklüğünden bahsediyor ama bu film Çağan Irmağın ilk yönetmenlik denemesi.Henüz bende sebebini bilmiyorum ama çok sonradan sinemalarda yayınlandı.Kısacası bu filmi kronolojik olarak kalite açısından değerlendirmeden önce diğer Çağan Irmak filmlerinin en başına koymamız gerekiyor.
Çağan Irmak'ın ilk filmi olması,oyuncuların bir çoğunun bu filmden sonra parlamaları,filmi ilginç kılan faktörlerden.Mutlaka izleyin.Özellikle Rıza Kocaoğlu'nun üzerine bu filmden sonra piskopat rollerinin yapışması çok ilginç
Ben filmi gördüğümde ve izlemeye başlarken "Kesin Çok Gülücez"."Çok Saçma Olmuştur kesin" demiştim.Fakat şimdi tükürdüğümü yalıyorum.Ahada böle "lililil"
Hheheh.Evet iğrencim.
Filme 10 üzerinden 7.5 veriyorum.Beklentimin çok çok üstünde.Hep söylüyorum.Türk sineması çok iyi yerlere gelicek.Buda bunun habercisi.
Bu arada yarın ilk iş gidip okulu basmak olcak.Eğlenceliymiş.Hhehe.
filmde gerçeklik aranmamalı saf duyguya düşünceye verilmek olan mesaja dikkat edilmelidir. bu filmi izledikten sonra hayata daha bir cesur bakabiliyorsunuz...
film senaryosu ve vermek istedikleriyle çok iyi bir filmdi ama gerek oyunculuklar olsun gerek filmin yapımı olsun çok büyük eksiklikler göze çarpıyor.ben filmi 2006 yapımı sanıyordum 2001 yapımıtmış belkide bu yüzden ama çağan ırmak bu senaryoyla daha iyi bir film yapabilirdi.başroldeki oyuncunun bu ham hali olgunlaşmış halini ise sınıf dizisinde görebilirsiniz.bu filmden yola çıkılmış bir dizi bence kalitelide bir dizi tavsiye ederim.filme türk filmi olduğu için fazladan 10/8
güzel bir film.çok ilginç gerçekten.bütün insanların izlemesi gereken bir film.eminim çok seveceksiniz.konusu çok değişik.türk filmleri arasında bu kadar güzel bir film zor bulursunuz.filmin başında hayla ürünüdür diyor ancak ne yazıkki böyle ilginç hayatlar var.tebrik ediyorum filde emeği bulunanları