Banyo

the-end-2
the-end-2

21 Nisan 2010 tarihinde eklendi
film gerçekten o kadar iyi değildi izlenmesede olur..(oloriin sende diyosun mustafa altıoklar yönetmenliğin y sinden anlamyor ama sevdiğin filmlerin arasında ki ağır romanın senaryosu ve yönetmenliği beğenmediğin kişiye ait...)
sinema
1 ziyaretçi
23 Mart 2009 tarihinde eklendi
Yönetmen Mustafa Altıokların üç banyoda üç ihanet hikâyesini erotizm ve komedi ile anlattığı filmi Banyo, kendini izlettiren akıcı bir film. Gül Abuz Semercinin aynı adlı tiyatro oyunundan sinemaya uyarlanan film tiyatro havası içinde, sinemasal açıdan zayıf olmasına rağmen izlenebilir eğlenceli bir film. Mustafa Altıoklar filmin casting görüşmelerini ilk başta Sinan Çetin, Yeşim Salkım, Okan Bayülgen ve Mehmet Ali Erbil ile yapmış. Filmde oynasalardı Mehmet Ali Erbil - Sermiyan Midyat, Yeşim Salkım - Seray Sever, Okan Bayülgen - Selçuk Yöntem, Sinan Çetin - Burak Sergen değişiklikleri olacakmış demek ki. (2 out of 5 stars)
freecritic
freecritic

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Ne tür bir yorum yazacağıma karar veremediğim ender filmlerden biri.Bugüne dek yapılmamış,belki de yapılmaya cesaret edilememiş tarzda bir Türk filmi.Cinselliğin bu kadar rahat konuşulduğu ve konu edildiği bir başka Türk filmi olduysa da ben hatırlayamıyorum şuan.Flmdeki en başarılı oyuncu kesinlikle ’Sermiyan Midyat’.İnanılmaz bir preformans sergilemiş.
alba42
alba42

5 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Altıokların Emret Komutanımla beraber en kötü filmidir heralde.Tamamen erotizm üzerinden prim yapmaya çalışılmış ama nafile.Çok gereksiz bir film çok ..
haylan-18
haylan-18

15 Aralık 2006 tarihinde eklendi
altıokların egosuna yenik düşen film ingiliz yazarın alıntılarıyla dolu olduğu söylense de tek planda pek sürükleyici olmayan hikayedeki kahramanların bile kurtarmaya yetmediği film. beğeni ile yaklaşmak isteyip zorlama bir filme çevirmektense biraz da sıkılarak seyrettim nedeni belli beklentilerim bu yönde değildi.
Meet-in
Meet-in

21 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Bence Mustafa Altıokların en kötü filmi diyebilirim ki ben Altıokları Türkiye’nin en iyi yönetmeni olarak görüyorum ama bu filmini beğenmedim.Yinede arkadaşlara izlemelerini tavsiye ederim.
Burak Y.
Burak Y.

17 Kasım 2013 tarihinde eklendi
Diyaloglara takıldım ben çok boş ve birbirini tekrarlayan diyaloglar. Bir klişedir spoiler:
filmin sonunda herkes ölür. İyi degildi. Farklıydı.
rezervuardogs
rezervuardogs

7 Eylül 2009 tarihinde eklendi
oloriin arkadaşımla aynı kanıdayım.özellikle tarantino etkisini bende hissetmiştim..
Siyahatlyprens
Siyahatlyprens

24 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Film merak uyandırıcı bir şekilde tanıtıldı. Şayet sadece Banyoda geçen bir film nasıl olur? nedir ne değildir sorularıyla izlemeye başladığnız filmden zaman zaman sıkılıyorsunuz, bunalıyorsunuz, abartılı hareketleri başarı sanan oyuncular içinizi bayabiliyor, gereksiz ve saçma sapan replikler iyice içinizi kurutuyor. finale bakıyorsunuz; işe yarayan bi final yok..Sonuç olarak izlenirse vakit kaybı, izlenmezse daha faydalı olabilecek bir film...
mox-x
mox-x

22 Ekim 2008 tarihinde eklendi
yine bildiğimiz klişelerden biri oldu bu fimi izlemeden önce. tam başladım heyecanlı bi şekilde iyi bi Türk yapımı izliycem diyodum .. ama nerdee çok yol almamız lazım..10/4
loomy-2
loomy-2

14 Ekim 2005 tarihinde eklendi
basarisiz..cok basarisiz..anlatmak istedigi konunun icine siz kendi cabalarinizla girebilrseniz cok azicik bisey anlarsiniz filmden.hic yakistiramadim boyle bir filmi Altioklara..vakit kaybi..
darkness1985---
darkness1985---

14 Mart 2007 tarihinde eklendi
Heralde Mustafa Altıoklar ile ilgili hep aynı yorumu yazmak zorunda kalıcam... Farklı bir deneme ama yine olmamış...
makarna1976
makarna1976

30 Nisan 2007 tarihinde eklendi
vasat vasat vasat
sinankaldan
sinankaldan

5 Eylül 2006 tarihinde eklendi
mustafa altıoklardan beklenmiycek kadar kötü bir film seray sever oyunculuğu berbettı jansetle burak sergeni beğendim sadece ve de sonu hoş tu o kadar o da olmasa ne yapardım bilmiyorum yani
tarikakay-26
tarikakay-26

13 Şubat 2007 tarihinde eklendi
vaktinize acımıyorsanız izleyin derim:)