Banyo

pinkcadillac
pinkcadillac

23 Kasım 2006 tarihinde eklendi
oyuncu kadrosuna ve pornografik senaryosuna önyargımdan dolayı çok uzun süre izlemedim filmi. bu gece izlediğimde ise ne kadar hatalı olduğumu fark ettim. türk sinemasındaki en farklı işlerden birisi. hatta daha iddialı olup en farklı bile diyebilirim. yurt dışında bu tip filmler çekiliyor ama türkiye’de böyle bir tarza cesaret eden hiç olmamıştı. cesaret etmek bir yana bu kadar başarıyla altından kalkmak takdire şayan. nevrotik kadın halleri,erkek kompleksleri,ilişkilerin güvenilmezliği,karmaşa...bütün duygular çok güzel anlatılmış. filmin bir diğer artısı ise senaryoda her şeyin mükemmel bir şekilde birbirine bağlanması ve hiç bir açık nokta bulunmaması. gerçekten filmin puanını görünce çok şaşırdım,yorumları okuyunca hayretim iki kat arttı. eleştirilecek bir şey bulmam gerekirse, filmin sonunu sayabilirim. belki sonunda herkesin ölmesi biraz klişe olmuş olabilir ama ortadaki ilişkilerin kokuşmuşluğuna ve bu kaosa dahil olmayanların da buna katlanmasının zor olduğuna dikkat çekmek istemiş sanırım altıoklar. başarıyla üstesinden gelmişse de yönetmenin gerek duyduğu bir klişeyi eleştirmek pek mantıklı bir şey olmaz.
mehtap6
mehtap6

28 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
filmde yalnızca 7 kişi görüyorsunuz başka ne figüran var ne bişey.film 3 ayrı çifti anlatıyor ve 3 ayrı banyoyu.çok beğendiğimi söyleyemem ama türk filmleri içinde tarz olarak en farklısı diyebilirim. 6/10
erdiizbul
erdiizbul

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
film gercekten sanatsal acıdan gusel ama fılm olark cok kotu yanı ıslenır ama amac farklı olur bence ben bır fılm olark ıslemedım mesela ?
Alper K.
Alper K.

11 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
ne gariptir ki ben de filmin sonunu beğenmedim.son 15 dakikaya kadar herşey fevkaladeydi ama ondan sonrası bir hüsran.zorlama bir finali vardı üstelik.