Başka Dilde Aşk
4,1

u-gulec
u-gulec

19 Aralık 2009 tarihinde eklendi
insaların sadece konuşarak değil, dokunarak, bakışarak aynı şeyleri hissedebileceğini çok güzel anlatmış. İşte bu gerçek aşk olsa gerek...
baris-erkus
baris-erkus

19 Aralık 2009 tarihinde eklendi
duygu somurusu ile gise yapamazsiniz...
www.didopark.com
bartonfish
bartonfish

19 Aralık 2009 tarihinde eklendi
bizim filmlerimizin,bence,temel sorunu bir sinema filminden çok bir tv filmi izliyormuşuz havasında olmaları(tabii bazı filmlerimizi tenzih ederek bunu söyleyelim)..bir kısmı hikayesiyle bunu hissettirirken,bir kısmıda kullandığı ya da tercih ettiği sinemasal araçları aracılığıyla bunu seyirciye geçiriyor..maalesef emekleme-hala-dönemindeki ve sektör olmakta-nedense-zorlanan bir ülke sineması için olağan denebilir tabii ama bu bana biraz bahane kisvesi altına sığınmak gibi geliyor..başka dilde aşkda aynı sorundan muzdarip..özenli,düzgün çekilmiş,uzamamış ve özellikle iyi oynanmış bi film bu..ama sanki tabir-i caiz ise bir türkmax projesi izliyormuşuz gibiydi..yanlış anlaşılmasın amaç yermek ve ya filmin kötü bir film olduğunu söylemek değil kesinlikle..sadece sahnelerde seyirciye geçmesi gereken duyguları yarım kalan ve genel olarak atmosfer eksikliği yaşayan bir film karşımızdaki..özellikle mert fırat ise hafif dellendiği sahnelerde ayrıcalıklı bir oyun çıkartıyor ve kendini izlettirmesini,baktırmasını biliyor..fikrimce son yıllarda umut veren birkaç aktörden biri,kendisi..son tahlilde ne iyi ne kötü olan ancak en büyük handikapı da bu olan bir film izledik ama türk sinemasından gayet ümitli biri olarak yönetmen ilksen başarır ve oyuncu(aynı zamanda ortak senarist) mert fırat için sabırlı olmayı öneriyorum..hayatınızı değiştirmeyecek ama (özellikle 2. perde) kesinlikle vakitte kaybetmeyeceksiniz..
nasiyaniii
nasiyaniii

18 Aralık 2009 tarihinde eklendi
defalarca izlediğim fragmanın etkisiyle ilk günden kendimi izlerken buldum. aşk filmi deyip geçilemeyecek insanın her duygusuna dokunan dolu dolu bir film. benim gibi fragmanından etkilenenlere derimki dahası var mutlaka izleyin.
untrained-nur
untrained-nur

6 Aralık 2009 tarihinde eklendi
valla ne olursa olsn gitcem zaten filmin gelirinin bir kısmı, işitme engellilere bağışlancakmış hemde çok gzl bişiye benziyo baksanıza daha vizyona girmeden ödül almış bir film daha ne olsun :)
murtyyyyy
murtyyyyy

2 Aralık 2009 tarihinde eklendi
fragmanda görüldüğü kadarıyla hiç güzel bir filme benzemiyo.bizim milltimiz bu tarz filmleri neden sever anlamıyorum.aşksa burda hiç iyi işlenmiş bir aşk yok =S
gsibel86
gsibel86

26 Kasım 2009 tarihinde eklendi
harika bir film..
konuşmadan anlaşabilecek miyiz?
squash1907
squash1907

24 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Çalan şarıkı Mor ve ötesi - Ayıp olmazmı :)

Film fragmanı çok güzel sevgilinle gidebileceğin bir film olsa gerek.
fenerbahce-berkan
fenerbahce-berkan

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
ya fragmanda calan sarkıyı kım soluoo ve muzıgın adı ne bılen varmı
ahmetdut
ahmetdut

16 Ekim 2009 tarihinde eklendi
İlksen ve Mert sizler gibi gençleri "Altın Portakal" gibi bir yarışmada görmek ne güzel. Emeklerinizin boşa çıkmaması ne güzel! Hiçbir zorluğun sizi yıldırmasına izin vermeyin. Bu ilk devam edin. Başarılarınızın yurt dışına çıkmasını da sağlayın. Genç yürekler, genç bakış açılarına ihtiyaç var. Yeterki alanınızdaki büyükleriniz de sizi anlasın ve elinden tutsun, destek olsun. Sizlerle gurur duyuyoruz:)
pelgraf
pelgraf

11 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Filmi, 46. Antalya Altın Portakal Film Festivalinde oyuncuları ve yönetmeni ile bugün izledim ve ilk yorumu ben yapayım dedim.Aşk başta olmak üzere hayatın içindeki bir çok noktaya değinmiş olan bu filmi büyük bir keyif ile izledim.Filmden sonra yönetmen ve oyuncular ile yapılan söyleşi de çok doyurucuydu.Filmin konusuna değinmeme gerek yok gidip sinemada ve izleyin derim.