türk filmlerini belki de aynı duygu dilini kullandığım için muadillerine göre daha çok beğeniyorum. oyunculuklar güzel, film de güzel ama kült olmaktan uzakne yazık ki. kısa süre sonra unutulup gidebilir. müziklerini , mert fırat ile lale mansuru çok beğendim. beeğenmediğim bir yeri yok ama işte 1. sınıf mı, hayır.
not: çıplaklık olmadan da aşk pekala anlatılabiliyormuş. hoş onu da çok etkili tasvir etmemişler ama olur o kadar. emeği geçenleri kutluyorum.
Tek kelimeyle Film mükemmel ancak... Film müziğini Mor ve Ötesi olarak Öngördüler Tamamen Yanlış... Filmde bir kısımda kısa bi müzik geçiyor ve bende internette o şarkıyı bulamıyorum eğer bütün müzikleri bulan bi arkdaş varsa lütfen yazsın..
Bir de ben engelli birisi olarak yorumlayayım filmi. İşitme engelli değilim ama:)
Film gerçekten seçilen konu, çekim tarzı, oyuncu seçimi bir harika. Böyle altyazılı filmler işitme engelliler için gerekli. Sadece o çok güzel film müziklerini dinleyememeleri yazık, gerçekten çok yazık:( Bu filmde dört oyuncuyu çok beğendim : Mert Fırat - başroldeki erkek oyuncu Lale Mansur - Saadet Işıl Aksoyun annesi rolünde Tuğrul Tülek - ev sahibi rolünde Şebnem Köstem - ev sahibesi rolünde
Filmi görmeden,Lale Mansur adının filmin iyi olmasına yettiğini yazmıştım.Dün gittim,yazmayı bugüne bıraktım,duygularım durulsun,mantığım baskın olsun diye.Sonuç değişmedi gerçekten çok güzel,etkileyici,sade,çok güzel oyunculukların sergilendiği bir şaheser.Atlanması kayıp olur.
Son sıralar izlediğim en iyi ve de farklı filmdi.kesinlikle izlemeye değer.Saygıyı hakeden,emek harcanmış ve de çok hoç bir iş çıkmış.izlemeyen varsa mutlaka izlemesini tavsiye ederim.
Türk Sinemasının bu kadar başarılı bir film yapabileceğine inanamazdım.Bence her film bu filmden kendine birkaç örnek almalı ve kendini geliştirmeli.Filmin başlamasından sonuna kadar Hollywod tarzı bir film yapılmış,kurgular ve konu mükemmel oturmuş.Oyuncular da gayet başarılıydı.Kesinlikle herkes izlesin.Harika bir film .
Filmi bu aksam izledim.Konusu ve oyunculugu ile cok hos bir film.Ozellikle Mert Fırat seslerden yoksun bir bireyi cok guzel oynamis.Bazen sakin, yer yer hareketli gecen cok guzel bir ask filmi.Ozellikle ciftlere tavsiye olunur.8.5/10
filmi henüz izleyemedim . ama fragmanını her izlediğimde içim bir tuhaf oluyor ve en yakın zamanda filme gitmek istiyorum.ve bunun sebebi duygu sömürüsü filan değil bence çok etkileyici bir film olmuş özellikle mert fırat bence çok iyi bir oyunculuk yapmış hiç konuşmadan sinirlenebilmek kolay birşey değil bence.