Başka Dilde Aşk
4,1

ewalove
ewalove

2 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
bu filmle mert fıratın ne kadar sahane bir oyuncu olduğunu farkettim,sağır ve dilsiz bir insanın hissettiklerini,yasadıklarını bizlere çok iyi yansıttı.Filmi yeni izleme imkanı buldum,keske sinemada izleseydim,muhtesem bir film..10/10.
mehmet-oguz
mehmet-oguz

10 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Çok başarılı bir yapım. Keşke sinema seyircisi tarafından daha çok destek görseydi. Biz Recep İvedikleri tercih ettikçe Sinemamızın gücünü arttıracak bu tarz filmleri çok bekleriz.
ferit-akdeniz
ferit-akdeniz

4 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Ben beğendım.Film sıkmadan rahatca ızlenebılecek kaliteli bir yapım.Oyunculuk çok iyi..bıraz daha toparlanabılırdı az kesik oldu sankı ama on uzerınden 9
haluktasdemir
haluktasdemir

19 Mart 2010 tarihinde eklendi
son zamanlarda yapılmıs en iyi türk filmlerinden bir tanesiydi
Emrah Ilgaz
Emrah Ilgaz

16 Mart 2010 tarihinde eklendi
Gerçekten çok süper oyunculuk sergileyen bi çift olmuşlar, izlerken filmden bi saniye olsun sıkılmadın. beni en çok evdekei ayrılık sahnesi etkiledi, çok başarılı bi yapım kesinlikle izleyin. 10/10
Mustafa Saygın
Mustafa Saygın

15 Mart 2010 tarihinde eklendi
mükemmel bir filmdi... özellikle mert fıratın oyunculuğu harikaydı... yani filmde kendi konuşmasa da oyunculuğunu konuşturmuş.. :)
tolgahanarslanta

tereddüt etmeden izlenmeli
tamermet
tamermet

8 Mart 2010 tarihinde eklendi
çok iyi bir film,insanı kalbinden vuran tarzda..herkes izlemeli bence..izlemeyen çok şey kaçırır..
carpe-diem-34
carpe-diem-34

3 Mart 2010 tarihinde eklendi
film taksim yeşilçam sinemasında 12 marta kadar gösterimde yoğun ilgi üzerine..fırsatı kaçırmadan gidip izleyin ..
halyaz
halyaz

11 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Mert Fıratın oyuncu performansını görmediyseniz çok şey kaçımışınız demektir. Ayakta Alkış....
aykut-378
aykut-378

30 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filme sonunda gidebildim bugün.. Film daha buraya dün geldiği için geç kaldım biraz ama olsun bu kadar beklediğime kesinlikle değmiş.. Tek kelimeyle harika bir film.. Gidemeyenler ne yapsın ne etsin gitsin bence kaçırmasınlar..
ibrahimman
ibrahimman

29 Ocak 2010 tarihinde eklendi
filmin hakettiği değeri alamaması gerçekten enteresan...eminim bu film kulaktan kulağa yayılacak ve hakettiği değeri tekrar vizyona girerek alacak...yürekten tebrikler....
emel103
emel103

18 Ocak 2010 tarihinde eklendi
İzlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum harika bir film. Mert Fırat ın oyunculuğuna hayran kaldım. Daha önceden bilmediğim bi oyuncu olsa gerçekten işitme engelli mi die merak ederdim oyunculuğun hakkını vermiş.Film için emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.Tatmin ve keyifli şekilde filmden çıkmak istiyosanız kaçırmayın:)
seyda_a
seyda_a

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

8 Ocak 2010 tarihinde eklendi
temasıyla, senaryosuyla, işleniş tarzıyla(duygu sömürüsü olmadn), oyuncularıyla son zamanların en iyi türk filmiydi 10/10tebrik ederim sonu gelmesin inş.