Film izlenmeyecek kadar iğrenç bir film değil ama güzel film mi ? Hayır değil.Ben aralarda usta oyuncuların başarısına güldüğüm için 10 üzerinden 5 verdim.
sırf bu filme yorum atmak için kaydoldum.dün gece 6 arkadas girdik filme.bizden başka 2 kişi daha vardı.şaşırdım neden bu kadar az kişi var die ama filmi görünce hakverdim.hayatımda izlediğim en kötü film.film komedi bırakın gülmeyi tebessüm bile etmedim.böyle filmleri lütfen izlemeyelim ve bu kişilere para kazandırmayalım.
dünyayı kurtaran adamın oğlu, torunu, eltisi... her ne varsa o filmlere 10 verirsem bu 1 alır. şafak sezerden çalınan fikirtepe çocuğu muhabbetine daha filmin başında ayar olmuştum.
nesini beğenmediniz gayet güzel oyunculuklar, her bir kardeşin karakter tiplemesi, hoca ve muhtarın tiplemesi, şakaları falan gayet güzel asıl favorim fikirtepe çocuğu ramo önder açıkbaş abime selamlar