İstanbul Kanatlarımın Altında
3,9

nskmourinho
nskmourinho

13 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Herhangi bir tarih çarpıtma göremedim ben açıkçası.O dönemi iyi araştırıp okuyanlar bu yasakların ne kadar doğru olduğunu zaten biliyordur.Makyaj,mekan gibi teknik konular dışında çok büyük eksikleri olmayan ve izlenmesi gereken bir film.
Demirtas
Demirtas

13 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Türk Sinemasının kıprırdanmaya başlamasında etkisi olmuş filmlerden bir tanesi İstanbul Kanatlarımın Altında. Başarılımıdır değilmidir çok tartışmıyorum ama en azından öyle bir etkisi var. Kendi adıma zevkle izlemiştim. Ama çok iddialı bir film olmadığıda malum. Özellikle bir çok sinema sever gibi bende o fondaki İstanbul resimlerine çok takılmıştım. Yinede izlemeyenlere tavsiye edilebilir.
makiddin
makiddin

15 Kasım 2008 tarihinde eklendi
İhtiyaç duyduğumuz sinema filmleri.Müthiş bir tarih var miras kalan.İyisi ile kötüsü ile.Fakat neden diyorum.Seyirci çekmek için mi?Olmazsa olmuyor mu.Böyle bir filme haksızlık etmekte istemiyorum.Ama şart mı yani bu kadar cinsellik içermesi.Ya da padişahların bu kadar aşağılanması.Kararsız kaldım açıkçası.Herşeye rağmen 7 puan veriyorum
soothsayercan
soothsayercan

17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
film güzeldi belki ama söylemeden geçemicem:çok taraflı yaklaşılmış.bu yüden 106