kreb17
18 Haziran 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle cok iyiydi konusu cok orjinal! Eternal sunshine dan önce böyle bir filmde oynaması iyi olmuş bence jim carrey in. Ayrıca programın yaratıcısına sinir oldum!
Film 1998 yapımı,ve ben bu filmi şimdi izledim.Kendime ne kadar kızsam yeridir.Böyle dev bir yapımı 9 sene sonra izlediğim için gerçekten üzülüyorum.İnanılmaz bir filmdi.Jim Carrey hakkında yorum yapmıyorum;zaten dünya alem biliyor nasıl bir sanatçı olduğunu.Ben filmin konusunda komedi unsuru içeren sahneler göremedim.Keza stüdyo dışında da bilimkurgu öğelerini anlatacak sahnelerde mevcut değil ki,zaten studyo çok geri planda.Filmin türüne sadece "dram" diyebiliriz.Hala izlemeyen arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ediyorum.İnanılmazdı gerçekten...Favorilerime ekliyorum bu filmi de..10/9
Filmde en cok dikkatimi ceken sey su cumle oldu ’ insanoglu kendisine sunulan dunyanın gercekligini kabul eder’. Gercekten de boyle degilmi'Kacımız kendimize sunulanın dısında bir hayat olabilecegini dusunuyoruzki:S Konusu ilginc gercekten de hayat belkide bir senaryosan ibaret...
sinema tarihinin en iyi senoryosu bence,jim carrey nin komedi-dram olduğunda da süper bir oyunculuk çıkarabileceğinin kanıtı olan bir film,izlediğim en yiyi filmlerden biri yönemtmenini de tebrik ediyorum süper olmuş mutlakak izlenmeli
ya bir rol bir insana bu kadarmı oturur. senaryo oyunculuk herşey harika film insanı bir hüzünlendirip bir güldürüyor çok güzel kurgulanmış seyredilmesi gereken bir yapıt.