bu filme diyecek söz bulamıorum çünkü cidden müthiş. eğer böle bir yaşantım olsaydı yani her yaptığım hareket olay herkes tarafından izlenseydi, bunu öğrendiğim zaman beni buna zorlamış insanlara yapacaklarım cidden acımasız olurdu. bir düşünsenize özel hayatınız die birşey yok en yakın arkadaşınız profösyonel bir oyuncu gerçekten çok acıklı.
İnsan hayatının tamamen bir kandırmacadan oluşabileceğini bize anlatan, bunu anlatırken de derin sosyal mesajlar veren, Jim Carrey'in kariyerinin en iyi oyunculuklarından birini sergilediği muhteşem film. Film vizyona girdikten sonra insanlarda ciddi ciddi bir kıllanma duygusu başgöstermiştir.
jim carrey nin sadece ’’komik’’ olmadığını kanıtlayan son derece başarılı bir film. bir kere konusu oldukça ilgi çekici,finalde o an truman in yerinde olsam ne yapardım acaba şeklindeki soruyu sorduran bu önemli yapımı öneririm.
Belki bu filmde bize şu an yaşadığımız dünyanın dışında başka dünyalar da olduğunu anlatmak için yapılmıştır..kim bilebilir belki bağzılarımız bunun farkına varmışlardır..
Bu Filmi daha önce izlemediğime çoook pişmanım. Açıkcası bir baş yapıt bir mükemmeliyeti anlatan film. Jim carryi izlerken hiç bu kadar güldüğümü üzüldüğümü ve sinir olduğumu hatırlamıyorum
Truman Show Jim Carrey’nin oyunculuğuyla zirveye çıktığı bir film.Tekrar tekrar izlensede insana kendi izlettirebilen ender konusu olan sıradışı bir yapım.
Konu itibariyle çok enteresan ve çekici.. Üstüne üstlük bir de Jim Carrey olunca tadından yenmez oluyor. Mutlaka izlenmesi gereken çok çok hoş bir film.
İlginç bir film gerçekten,orjinal bir düşünce fakat açıkçası izlerken çok keyif almadım;bu benim tarzım bir film değil o yüzden ama kafa karıştırıcı filmleri bilim kurguları sevenler için iyi bir seçim olabilir.Benim tarzım olmasa da 8 puanı hak ediyor,ama sadece 8 ne eksik ne fazla ;)