Truman Show
4,6

V-for-memetta
V-for-memetta

6 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
İçinde yaşadığı sorgulayan bir adamın hikayesi keşifler,yaşam,sorgulama sıradanlık...
saygılarımla izlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar...
deckard76
deckard76

28 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Sinemada televizyon üzerine yapılan en etkili yapımlardan biri.Keskin bir medya ve toplum eleştirisi bu.Andrew Niccol adlı dahi senaristden emeği geçen tüm isimlere kadar ekip muhteşem bir eser oluşturmuş.Dört dörtlük.10/10
suadiyekartali
suadiyekartali

30 Mart 2011 tarihinde eklendi
kurgu olarak farkl bir film ancak benim o kadarda houma gitmedi yani tamam gzel ama ahm ahmda deil...
10/8
throughout
throughout

6 Mart 2011 tarihinde eklendi
3 4 tane jim carrey filmi izledim şu ana kadar.. en iyisi kesinlikle the truman show.. en iyi oyunculuğunu da bu filmde izledim.. çok farklı ve etkili bir senaryosu var filmin ve anlatım da çok akıcı.. fakat final bana yetersiz geldi.. "gerçek" dünyaya adım attığı anda film bitti.. bence o andan sonra yaşayacağı çelişkiler, değişimler, hayal kırıklıkları, sevinçler vs.. bunlar da anlatılmalıydı.. eksik kalmış bir final diyebilirim kendi adıma ama bu eksik dışında ciddi anlamda etkileyici bir film.. 8/10
Gamze N.
Gamze N.

27 Şubat 2011 tarihinde eklendi
çok çok iyi izlediğim binlerce film arasında ilk 10a girebilecek kalitede.öneririm herkese.
hgg19
hgg19

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
ben bu tv de ya da başka bir yerde izlememiştim hatta ismini bile duymamıştım ama kesinlikle izleyin, bütün ön yargılarınızı yıkın ve izleyin ve sonunda diceksiniz ki vayyyyyyyy beeeee ben olsam ne yapardım acaba...
Sindar-2
Sindar-2

16 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Bence bu filmin türü sadece Dram, ya da bana öyle geliyor. Yazık lan adama! demekten kendimi alamıyorum..
deniz53
deniz53

29 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
farlı bir senaryosu vardı çok beğendim:)))
Chev
Chev

26 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Unutulmayan ve unutulmayacak filmlerden..Jim Carrey nin en iyi yapımlarından..
55ercument55
55ercument55

18 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
izleyenin pişman olmayaccagı bi film kesin izleyin her tarz insan begenir bu fiili
good88
good88

15 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Jim Carrey nin bence en iyi filmidir . Sanki hayat bir senaryodan ibaret ve bizde bu senaryoda kendimize düşen rolü oynuyormuşuzu oynuyor Jim Carrey bu filmde . Ben çok beğendim eminim sizde beğeneceksiniz yeter ki izleyin . Puanım 9/10 .
genius-chemist
genius-chemist

26 Haziran 2010 tarihinde eklendi
çok iyi bir film... 10/9 (hey, şu an beni kimse izlemiyor değilmi?)
-alp-
-alp-

29 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Su gibi akan harika bir yapım Truman Show. İnanın bittiğini anlayamıyorsunuz bile. Son derece güzel bir senaryo ve iyi oyunculuklar. İzlemeyen varsa, çok şey kaybediyor demektir.
volkanick
volkanick

21 Mart 2010 tarihinde eklendi
Bence sinema tarihinin en yaratıcı filmlerinden biri.Ed Harris in muhteşem oyunculuğuyla göz kamaştırdığı hayata dair harika mesajlarla harika bir film.
ayhan1999
ayhan1999

5 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Olur ya belki görüşemeyiz iyi günler, iyi akşamlar ve iyi geceler :)

Çok iyi film .. keyif alarak izledm .. zaten hangi jim carrey filmi öyle değilki :)

Sadece fotoğrafını brleştrdği kızla adnı unttm şuan :) sonunda bulşmasını isterdm..
hakketği puanıda almş siteden güzel .. 9/10