2 Süper Film Birden
2,9

gs-selma
gs-selma

4 Ekim 2006 tarihinde eklendi
genel anlamda bakıldığında çok vasat bir film değil ancak kadroda bulunan bir dünya gereksiz insan filmi iyice çorba etmiş.bar sahnelerinde bulunan feridun düzağaç ve grubu filmde tamamen gereksizdiler.
filmin ilk yarısında sonlara doğru bir hareketlenme oldu ancak onuda ikinci yarıda koruyamadı.murat akkoyunlu iyiydi.
izlenmemiş olması çokta kaçırılmış olarak sayılmaz bence.
teo-17
teo-17

9 Aralık 2006 tarihinde eklendi
1 kötü film + 1 Kötü film = 2 süper film birden :)4/10
Frank-Serpico
Frank-Serpico

10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
cok basarılı bır fılm olmamakla beraber sıcak bır fılımdı ama ben sıkılmadım..ama son sahneler tekne uzerınde gıdıs felan olmamıs yoksa daha ıyı dıyebılecegım bır fılımdı tebrıkler yınede..
seher-parsana
seher-parsana

12 Haziran 2007 tarihinde eklendi
eh işte fena değildi.vasattı yaaa.
schrine
schrine

6 Ekim 2006 tarihinde eklendi
film biraz soyut geldi bana böyle anlatmak istiyormuşta anlatamıyormus gibi yani flim çekmek isteyen iki adamın hikayesini daha güzel daha basit anlatılabilirmiş ama tabi şu ben varsayım yapmam lafıda agızlara dolanıcak cinsten
widmark-2
widmark-2

5 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
fatih akının tüm filmlerinde oynayan tim seyfi aslında çok da iyi bir oyuncu değil ama murat şekerle iyi bir bağlantı kurması en azından bunu bize göstermesi büyük bir artı ayrıca usta aktör uğur polat ve taze portakallı bsete bereket filmde daha ne diyeyim küçük bir not feridundüzağaç da filmde(oley)
mntopcu-67
mntopcu-67

26 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bu film hakkında ne olumlu nede olumsuz bir eleştri yapabilirim. Seyredin ama fazla bir şey beklemeyin.
origami-2
origami-2

30 Ocak 2008 tarihinde eklendi
murat akkoyunlu nun oyunculuğu dışında pek de bir değeri olmayan film. tipik bir türk komedi filmi diyebilirim.
pessmst
pessmst

5 Ekim 2006 tarihinde eklendi
ne iyi ne kötü.film orta bence ama yönetmenin ilk filmiymiş bu.iyi bir başlangıç sayılır.
rapublik
rapublik

4 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bu güne kadar gittiğim en sıkıcı film hiç tavsiye etmem