gs-selma
4 Ekim 2006 tarihinde eklendi
genel anlamda bakıldığında çok vasat bir film değil ancak kadroda bulunan bir dünya gereksiz insan filmi iyice çorba etmiş.bar sahnelerinde bulunan feridun düzağaç ve grubu filmde tamamen gereksizdiler. filmin ilk yarısında sonlara doğru bir hareketlenme oldu ancak onuda ikinci yarıda koruyamadı.murat akkoyunlu iyiydi. izlenmemiş olması çokta kaçırılmış olarak sayılmaz bence.
cok basarılı bır fılm olmamakla beraber sıcak bır fılımdı ama ben sıkılmadım..ama son sahneler tekne uzerınde gıdıs felan olmamıs yoksa daha ıyı dıyebılecegım bır fılımdı tebrıkler yınede..
film biraz soyut geldi bana böyle anlatmak istiyormuşta anlatamıyormus gibi yani flim çekmek isteyen iki adamın hikayesini daha güzel daha basit anlatılabilirmiş ama tabi şu ben varsayım yapmam lafıda agızlara dolanıcak cinsten
fatih akının tüm filmlerinde oynayan tim seyfi aslında çok da iyi bir oyuncu değil ama murat şekerle iyi bir bağlantı kurması en azından bunu bize göstermesi büyük bir artı ayrıca usta aktör uğur polat ve taze portakallı bsete bereket filmde daha ne diyeyim küçük bir not feridundüzağaç da filmde(oley)