Acı Aşk
2,3

georgeclooney-175
georgeclooney-175

19 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlar film son 5 dakikaya kadar mükemmel ama bir filmin içine ancak böyle edilir dedirten amatörce eski türk filmi gibi olaylarla bitiyor ve de herşey normal karsılanıyor. bence filmin sonu berbaattı. Son 5 dakika olmasa mükemmel film..
baris-erkus
baris-erkus

19 Aralık 2009 tarihinde eklendi
az once ciktim filmden sakin diyorum film ask fiilmi degil kesinlikle inanmayin.
www.didopark.com
musar
musar

17 Aralık 2009 tarihinde eklendi
ben daha hiç vizyona çıkacak filmlerden gişe başarısı yapacak filmlerden yana yanılmadım.fragmanı izlerim ve anlarım. bu film gişede kalır. 100 bin kişiyi geçemez.inşallah yanılırım .yoksa türk filmlerinin her zaman iş yapmasını isterim.
c-u-m-a-l-i
c-u-m-a-l-i

17 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Film müziklerinde Levent Yükseli çok eski bir şarkıyla duymak oldukca büyük bir süpriz oldu.Umarım filmde bu süpriz kadar güzeldir.
dlkcftc
dlkcftc

15 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Hevesle beklediğim bi film. umarım boşuna beklememişimdir
vuslat
vuslat

30 Kasım 2009 tarihinde eklendi
afiş tam bir fiyasko, biraz da ordan burdan esinlenme olmuş. ayrıca en alttaki kız hobbit mi? cücemi?
sweetnovember-8484
sweetnovember-8484

4 Eylül 2009 tarihinde eklendi
songül öden hayranım sana yaa bayılıyorum şu kadına,mutlaka harika bir performans sergilemiştir.songül için izliycem bu filmi...