Kolpaçino
2,6

Yusuf Yilmaz
Yusuf Yilmaz

30 Haziran 2011 tarihinde eklendi
süper bir film tavsiye ederim öldüm gülmekten şafak sezerde oynadığı rolün hakkını veriyor
Mustafa S
Mustafa S

22 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Bu Filmin yapımı için emek veren İnsanlar ,Beynini 1 tek hücresini kullanmadan yapmışlar.ici boş dış da boş.
canvolki
canvolki

1 Kasım 2009 tarihinde eklendi
harbi kolpaçino bir flim şafak sezere hiç yakışmadı.. gitmeyen arkadaşlar varsa boşuna gitmesin paranıza yazık günah vallaa.. :((
cawbella2008
cawbella2008

4 Kasım 2009 tarihinde eklendi
kalitesiz bir film
ods61
ods61

1 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Bu verilen notu hala anlayabilmiş değilim filmi yeni izledim izlediğim en komik türk filmlerinden belki de en iyisi çünkü filmi izlerken kahkalarımla gözyaşlarım birbirine karıştı o kadar güldüm ki hele bir sahnesi var kahkahalarınız 10 dk sürebilir. Mutlaka izleyin sakın bunu izlemeden başka film izlemeyin
burakuzun7
burakuzun7

28 Nisan 2010 tarihinde eklendi
bence beğenenler ile beğenmeyenler birbirlerine boşuna kızmasınlar çünkü beğenenlerin dünya görüşü yaşadığı çevre v.s. kalıtımsal özellikleri farklı beğenenlerinde aynı şekilde beğenmiyenlerden yaşadıkları dünya görüşü yaşam çevresi çevresi v.s. farklı yani kimse kimseden iyi veya kötü yorum yapmasından dolayı gocunmamamlı ben izledim katıla katıla güldüm ama adam yerden yere vurmuş bu nasıl iş denilmememli eleştiren adamın espiri anlayışı farklı güldüğü şeyler farklı

Ben kendi adıma şunu söyliyeyim herşeyden önce şu güne kadar 100 lerce komedi filmi izledim bunun kadar güldüğüm başka bir film bile yok bütün izlediğim komedileri yanyana koysam bu filmin tümünde güldüğüm kadar güldüğümü hatırlamıyorum her dakikasında güldüm eğlendim iddia ediyorum benim açımdan! hemen bazıları eleştiriye ve saldırıya başlamasın izlediğim En iyi Komedi Filmi tek geçerim goraymış, arogmuş, yahşi batıymış, hatta yıllarca beğenerek izlediğim turist ömermiş kutsal damacanaymış hepsi bunun yanında tısss benim açımdan!

bu filimde kendi yaşamımda başıma gelen şeyleride görünce çok şaşırdım dedim sanki adam beni anlatmış bazı sahnelerde mesela orda bir umre espirisi var espiri diye gülebilirsiniz ama kumar oynayan insanlar bunu çok iyi anlarlar en basit örnek olarak ama bilmiyorsanız komik gelmez ben niye gülmediniz düşük not verdiniz demiyorum kim ne düşünür umrumda değil amma bu filmi kötü bulan arkadaşlar kendi listelerindeki ilk üç komedi filmini sayabilirlermi merak ettim...
alic3lik
alic3lik

10 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Önyargısız izlenmesi gereken bir film, şafak sezeri, oyunculuğunu ya da yaptığı işleri sevmiyor olabilirsiniz ama eğer olay filmi izlediğimiz süre boyunca gülmek ve eğlenmekse 10 üzerinden 10 puanı bile hak eden bir yapım( aydemir akbaş ın sahnelerine özellikle dikkat:)
Fatih Uğurlu
Fatih Uğurlu

17 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Yani Türk sinema tarihin en iyi komedi filmi bana göre tüm sahneleri bir neslin ağzına yapışmıştır kolpaçinoyu sevenler gerçek komedi sevenlerdir bence puanı çok düşük hakkı yenmiş gibi
iloş
iloş

14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
aşırı berbattı aşırı kötüydü sadece şafak sezer konuşuyor resmen hiç komik değildi olay yoktu doğru düzgün tamamen zaman kaybı oldu cumartesi akşamımı bola harcadım