Kolpaçino

gerçekten süper film olmuş 10/8 neden puan bu kadar düşük hayret
sinema
1 ziyaretçi
7 Kasım 2009 tarihinde eklendi
gayet neseli ve komik emege saygi her zaman ayrica safak sezer bu isi yapabiliyor..okan bayülgene tercih ederim her zaman...
nex-khan
nex-khan

1 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Adına yakısır bir film olmus.Aksiyon filmi olarak cekilip ve komedi serpistirilse daha iyi cekilebilecek bir senaryo...
alperen89
alperen89

30 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Ya inanmıyorum; yorumlara da puanlara da. Dün gece evde izledik ailece. Çok da güldük, eğlendik. Benim bu tarz filmlerden beklentim de eğlenmek hoş vakit geçirmek olduğuna göre bu film bunu başarıyor.
xraser
xraser

26 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Amaçsız filmler yapmaktan vazgeçin artık.. Seyirciye hitap eden insani dusunduren filmler yapmak yaratıcı olmak gerek.. Neden hala boyle filmler yapma geregi duyuyorsunuz anlamıs degilim..
hitchhiker55
hitchhiker55

30 Ekim 2009 tarihinde eklendi
verdiğim paraya yazık..şafak sezere hiç yakışmamış..tamamiyle zaman kaybıdır..filmin ortasında çıkanları sayamadım..
ismailtezel
ismailtezel

14 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Komedi filmi budur !! Ciddi adamlar komik olaylar ! Son zamanlarda izlediğim en iyi komedi filmi tebrikler Şafak Sezer ve Aydemir Akbaş 10/10
cembilen
cembilen

19 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Bu filme rezalet diyenlerin ne tür filmlere güldüğünü çok merak etmekteyim...
jay-dee
jay-dee

4 Kasım 2009 tarihinde eklendi
selam..herkes fikrini söylemekte serbest tabi..ama buradaki eleştirileri okuduğunuzda herkes sinema mezunu zannedersiniz...dolayısıyla gidecek film kalmıyor...o sebebten filmin eleştirilecek yanları var ama keyifli vakit geçirmek isterseniz bu filmi kaçırmayın derim;)
ecsl
ecsl

30 Ekim 2009 tarihinde eklendi
suuuuuuuper bir kotu filmm kimseye tavsiye etmem
f3309610
f3309610

9 Haziran 2010 tarihinde eklendi
ay bayıldımharika bi film 10/10 (mcfat)
rockhacker-2
rockhacker-2

30 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
şafak sezer!!!!! ızlemek lazım:)
ercan-akbay
ercan-akbay

2 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Aydemir Akbaş!ın oynadığı filmler komiktir.Çünkü Akbaş gerçekten yeri hiçbir zaman doldurulamayacak bir ustadır.Bu film çok hoşuma gitti ve güldüm.Şunu net olarak söyleyeyim Yahşi Batı dan güzel ve hoş bir film.
stenzas
stenzas

16 Şubat 2010 tarihinde eklendi
şu bir numara filme algılama problemi yaşamış millet tam bir komedi. şafak şu maskelileri yapmayı bıraktığından beri çok iyi etti.
Said Yılmaz
Said Yılmaz

31 Ekim 2009 tarihinde eklendi
o kadarda komik bi film deildi. şafak sezer çok fazla güldüğüm bi adam olsada bu filmde beni güldüremedi beğenmedim yani. puanım ise 106