Ya inanmıyorum; yorumlara da puanlara da. Dün gece evde izledik ailece. Çok da güldük, eğlendik. Benim bu tarz filmlerden beklentim de eğlenmek hoş vakit geçirmek olduğuna göre bu film bunu başarıyor.
Amaçsız filmler yapmaktan vazgeçin artık.. Seyirciye hitap eden insani dusunduren filmler yapmak yaratıcı olmak gerek.. Neden hala boyle filmler yapma geregi duyuyorsunuz anlamıs degilim..
selam..herkes fikrini söylemekte serbest tabi..ama buradaki eleştirileri okuduğunuzda herkes sinema mezunu zannedersiniz...dolayısıyla gidecek film kalmıyor...o sebebten filmin eleştirilecek yanları var ama keyifli vakit geçirmek isterseniz bu filmi kaçırmayın derim;)
Aydemir Akbaş!ın oynadığı filmler komiktir.Çünkü Akbaş gerçekten yeri hiçbir zaman doldurulamayacak bir ustadır.Bu film çok hoşuma gitti ve güldüm.Şunu net olarak söyleyeyim Yahşi Batı dan güzel ve hoş bir film.