Kolpaçino
2,6

yakup-kucuk
yakup-kucuk

20 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Filmi izlemeden önce çok fazla negatif yorumu okumam film hakkındaki beklentimi düşürmüş olabilir. Ama izlerken inanılmaz eğlendim. Sadece gülmek adına yapılmış bir film. Bazı yerlerde argo abartılmış konusuda saçma haklısınız ama bence gayet eğlenceli.
berkan-19
berkan-19

1 Şubat 2010 tarihinde eklendi
snatch tarzı bir film herşey birbirine karışıyor filmde bence güzel ve eğlenceli bir film tavsiye ederim...
DeLiCoCuK
DeLiCoCuK

4 Kasım 2009 tarihinde eklendi
bence kacırmayın:D
durand90
durand90

11 Kasım 2009 tarihinde eklendi
ruh cagırma sahnesını ızlemek ıcın 2 kere gıttım ztn sonlarına dogruydu hmn cıkıp tekrar gırdım we gene yıkıldım yarıldım bıdaha ızlesem gene yarılırım.komedı fılmı nedır arkadaslar abartmayın bu kadar ya altında neden gereksız seylerı arıyorsunuz guldunuz mu gulmedınız mı onemlı olan bu ben guldum konusuda komedı olduguna gore number one baska bıse soleyemeye gerek yok gordugunuz seyler kolay deıl bu kadar gamsız olmayın
hamsta
hamsta

31 Ekim 2009 tarihinde eklendi
sanki adamın güzel filmi varmış gibi filme gidiyorsunuz hemde şafak sezere yakıştıramadım yazıyorsunuz
fbteam07
fbteam07

2 Şubat 2010 tarihinde eklendi
gülmek lüks birşey arkadaşlar. kahkalara boğulmak içinmi izliyorsun yoksa sadece gülmek içinmi.ruh çağırma sahnesi oldukça komik. zaten adamların başına gelen olaylar komedi ötesi. ama dur ben şurdan bu espiriyi yakalayım, o ordan onu söyledi bu espiriyi bende yaparım ne var bunda mantığıyla film izlenmez.
şafak sezeri her filminde yarattığı farklı karakterlerden ötürü tebrik ediyorum. en azından televizyonda tutan bir parodiyi üç bölümlük sinema halinde çekmiyor.
ayhan1999
ayhan1999

30 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Dvdsini alıp evde izledğm bir film.. bir az önce bitrdm.. sıcak sıcak yorum yapyım dedm .. Vizyona girdğnde gitsemmi gitmesemmi arasında girip vakit bulamyorm bahensi ile gitmemştm iykide gitmemşm :)

daha iyisini beklerdm.. ama bana biraz para kazanmak içn yapılan bir film gibi yapıldı. tamamen gişe hedefli. seyirci önemsiz.. şafak sezerin filmlerini pek beğenmem yani ama nefret ettğmde yoktur :) bu filmde bi kaç repliğne güldm baya.. ynede beklentilerimi karşlamadı alttaki yorumlarda gördğm gibi ..

6/10
omercars
omercars

20 Şubat 2010 tarihinde eklendi
harikaydı tek kelime ile
omerousk
omerousk

4 Kasım 2009 tarihinde eklendi
film in adı ne kadar acaip düşündünüz mü. başka isim mi yok. şimdi bu eleştirim saçma gelebilir ama bu kolpaçino kelimesi özellikle erkek arkadaşlar mahalle muhabbetinden bilirler ki cok espirili degil hatta itici bir ifade. ayağa düşmüş bir espiri gibi. daha filmin isminden komik olmaya çalışma güdüsüne girilmemeli biraz doğal olunmalı bence ve oyunculuklar yerli yerinde olmalı filmi izlemedim kötülemiyorum veya herhangi bir beklentim yok ama şafak sezerin rolü ile alakalı cok olumsuz eleştiri okudum arkadaşlardan ve bu yüzden karakter oyunculuğu maalesef gerçek bir olgu.olmaması gerekir miydi ? tartışılır tabiki
safakfener
safakfener

30 Ekim 2009 tarihinde eklendi
bu puan nedir ya galiba milletimiz gülmeyi bilmiyo,ben hayatımda hic bu kadar gülmemiştim bir filmde hele filmin bir sahnesi var ki sırf onun icin filme giderim..
Altuğ K.
Altuğ K.

28 Kasım 2009 tarihinde eklendi
artık dizi gibi çekilen şafak sezer filmlerin den bıktık ...
gzmli
gzmli

10 Mart 2010 tarihinde eklendi
evdeki adamlara ne oldu???
arkan61
arkan61

5 Kasım 2009 tarihinde eklendi
iyiye uzak kötüye yakin bir film olmus vasatin üstüne cikamamis,safak sezeri daha komik bir rolde izlemek isterdim acikcasi.
effendy75
effendy75

17 Kasım 2009 tarihinde eklendi
genelde türk filmine gitmem; hatta Gora dışında sinemada gittiğim ikinci türk komedi filmi.
ancak film tek kelimeyle süperdi. kurgusu, kadrosu, senaryosu çok iyiydi ve tam oturmuştu...gülmek isteyen arkadaşlara tavsiye ederim

hele bir ruh çağırma sahnesi var ki aklıma geldikçe...

dvd si alınmalı, arada bir izlenmeli...bence komedi klasiklerine aday bir film.
ferdo33
ferdo33

26 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Şafak Sezer , Aydemir Akbaş bakalım hangisi daha çok küfür edecek :)
yazzık ya üzülüyorum gerçekten,yabancı film olsa oyuncular tanıdık olsa bu kadar önyargılı olmam ama yapacak birşey yok millet olarak hep aynı şeyleri yapmayı adet edinmişiz...