filme ön yargılı gittim. kötü yorumlara bakınca korktum. ama gülmek için gittim ve güldüm. yani sorun yok. gülmeye gidin ve gülün. kıl tüy şeylere takılmayın...
film beni baya güldürdü. diğer yorumlara bakılırsa oyunculuktan çok iyi anlayan, yapım yönetimden çok anlayan arkadaşların beğenmediğini görüyoruz.eh gişeye oynayan filmleri izlemeyin canım sizde. biz nasıl altın portakallardan fim festivallerinden nefret ediyorsak.
Bir filmi sadece Türk filmi diye desteklememeliyiz. Bu şekilde onlara da zarar veririz Eğer biz iyi Türk filmlerini izler, destekler ve tavsiye edersek mecburen iyi film yapacaklardır. İşte aynı Türk insanı Nefes gibi muhteşem bir film yapabiliyor, kötü filmleri desteklersek iyi filmleri yapanlara haksızlık etmiş oluruz.
acıkcası kutsal damacana ve kadriden sonra buyuk bı merakla gıttım bu fılme fakat cok cıddı bır sekılde yanıldıgımı farkettım...safak sezere hıc yakısmamıs bu fılm bu kadroyla cok daha ıyı bır fılm yapabılırlerdı bana gore ....
Kolpaçinoyu izlerken keşke kanalizasyona gitseydik diye söyleniyorduk arkadaşlarla ama kanalizasyonu izledikten sonra kolpaçino filmi daha güzel geldi bize. 2 film arasından tercih yapsam şimdi kolpaçinoya giderdim kanalizasyonu hiç izlemezdim.
Tek kelimeyle harika bir film olmuş. açıkcası çoğu türk filmlerini bende beğenmem ama bu filme puan olarak haksızlık yapılmış. Türk izleyicisi artık bu komplekslerinden kurtulmalı. En gereksiz yabancı filmler bile 6 puan alırken bu filme bu puan az. ben 10/8 veriyorum
arkadaşlar bence artık türk sinemasının gelişme aşaması olayı tamamen bitmiştir. 2010 yılına gelmişken türk sineması için hala gelişme aşamasındadır tarzında yazı yazarsak bence türk sineması bir adım yol gidemez. Her türlü imkan var arkadaşlar. Bir sinema için dörtdörtlük film yapmışlar diyorsak, başka bir film için türk filmleri için yapım aşaması diyorsak bunda tezatlık vardır. Türk filmleri erbapları ile birlikte çekilirse son derece iyi bir film çıkar ortaya. Aksi halde ise kendimizi bu şekilde kandırmaya devam ederiz.
daha iyi olabilirdi... filmdeki olayların karışmasını çok yüzeyel ve çok sıkışık bir biçimde kurgulamışlar.ama bu filmi kötülediğim manasına gelmez yine de güzel bi film gidin derim;)