Kolpaçino
2,6

kalpsiz
kalpsiz

21 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Yönetmen ve senaristler belli ki Quentin Tarantino tarzı senaryo ve yönetimlerden etkilenmişler ve benzeri birşey yapmaya çalışmışlar ama ellerine yüzlerine bulaştırmışlar.
Chev
Chev

2 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Rezil bir film..
sarpcore
sarpcore

31 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Bazı yapımcılarımız,sinema ile dizi film,skeç ağırlıklı komedi programlarını birbirinden ayırt edemiyorlar.Buna film bile demek doğru olmaz.Televizyonda yapılan dizilerden veya komedi programlarındaki skeçlerden tek farkı var oda,rahatça küfür edip sokak dilinde espiriler yapabiliyor oluşu.Türk sinemasında bu yapımlara para harcamak,sinema kültürüne vurulacak bir darbedir.Yazık şu filme harcanan paraya.Komedi filmi elbette yapılsın ama biraz nitelikli olsun.İki tane güzel kız,bol küfürle komedi filmi olmaz.
Burakrises
Burakrises

13 Ocak 2011 tarihinde eklendi
rezaletin daniskası artık yazık valla herşeyine yazık 10/1
nskmourinho
nskmourinho

11 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Beğenmedim.Şafak sezerde güldürme potansiyeli var ama hep yanlış projeler seçiyor.
hitchhiker55
hitchhiker55

30 Ekim 2009 tarihinde eklendi
verdiğim paraya yazık..şafak sezere hiç yakışmamış..tamamiyle zaman kaybıdır..filmin ortasında çıkanları sayamadım..
ferdo33
ferdo33

26 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Şafak Sezer , Aydemir Akbaş bakalım hangisi daha çok küfür edecek :)
yazzık ya üzülüyorum gerçekten,yabancı film olsa oyuncular tanıdık olsa bu kadar önyargılı olmam ama yapacak birşey yok millet olarak hep aynı şeyleri yapmayı adet edinmişiz...
redeagle84
redeagle84

3 Kasım 2009 tarihinde eklendi
acıkcası kutsal damacana ve kadriden sonra buyuk bı merakla gıttım bu fılme fakat cok cıddı bır sekılde yanıldıgımı farkettım...safak sezere hıc yakısmamıs bu fılm bu kadroyla cok daha ıyı bır fılm yapabılırlerdı bana gore ....
ocu-ozcn
ocu-ozcn

4 Kasım 2009 tarihinde eklendi
tam bir hayal kırıklığı yaşadım.şafak sezeri çok severdim ve ona hiç yakışmayan bir film olmuş bir daha da kolay kolay filmine gitmem.böyle film olmaz arkadaşlar tv de yayınlanan dizilere bile daha çok gülüyorum ben.film yapmak için bu filmi yapmışlar.
dogangoksel
dogangoksel

2 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Şafak sezer kendine hiç yakışmayan bir role bürünmüş.Filmde birkaç komik sahnenin dışında hibirşey yok.Hiç beğenmedim
love-angel14
love-angel14

30 Ekim 2009 tarihinde eklendi
berbat ... berbat ... berbat ... şafak sezer`e hiç yakınmamış
Canan Yıldız
Canan Yıldız

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Uzun zamandır izlediğim en kötü filmdi. Verdiğim paraya bile üzüldüm. Sadece küfür ederek insanları guldurebileceklerini düşünmüş olacaklar ki kötü kötü espriler daha ne diyeyim ki 
eckudu
eckudu

29 Ekim 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlarımla gittim,aslında gülmek için hem de para vermiş olduğumuz halde(para verince insan daha kolay gülüyor)yarısında çıkıp başka filme girdik.sanırım zaten salonlarda pek tutunamaz bu film.