kalpsiz
21 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Yönetmen ve senaristler belli ki Quentin Tarantino tarzı senaryo ve yönetimlerden etkilenmişler ve benzeri birşey yapmaya çalışmışlar ama ellerine yüzlerine bulaştırmışlar.
Bazı yapımcılarımız,sinema ile dizi film,skeç ağırlıklı komedi programlarını birbirinden ayırt edemiyorlar.Buna film bile demek doğru olmaz.Televizyonda yapılan dizilerden veya komedi programlarındaki skeçlerden tek farkı var oda,rahatça küfür edip sokak dilinde espiriler yapabiliyor oluşu.Türk sinemasında bu yapımlara para harcamak,sinema kültürüne vurulacak bir darbedir.Yazık şu filme harcanan paraya.Komedi filmi elbette yapılsın ama biraz nitelikli olsun.İki tane güzel kız,bol küfürle komedi filmi olmaz.
Şafak Sezer , Aydemir Akbaş bakalım hangisi daha çok küfür edecek :) yazzık ya üzülüyorum gerçekten,yabancı film olsa oyuncular tanıdık olsa bu kadar önyargılı olmam ama yapacak birşey yok millet olarak hep aynı şeyleri yapmayı adet edinmişiz...
acıkcası kutsal damacana ve kadriden sonra buyuk bı merakla gıttım bu fılme fakat cok cıddı bır sekılde yanıldıgımı farkettım...safak sezere hıc yakısmamıs bu fılm bu kadroyla cok daha ıyı bır fılm yapabılırlerdı bana gore ....
tam bir hayal kırıklığı yaşadım.şafak sezeri çok severdim ve ona hiç yakışmayan bir film olmuş bir daha da kolay kolay filmine gitmem.böyle film olmaz arkadaşlar tv de yayınlanan dizilere bile daha çok gülüyorum ben.film yapmak için bu filmi yapmışlar.
Uzun zamandır izlediğim en kötü filmdi. Verdiğim paraya bile üzüldüm. Sadece küfür ederek insanları guldurebileceklerini düşünmüş olacaklar ki kötü kötü espriler daha ne diyeyim ki
arkadaşlarımla gittim,aslında gülmek için hem de para vermiş olduğumuz halde(para verince insan daha kolay gülüyor)yarısında çıkıp başka filme girdik.sanırım zaten salonlarda pek tutunamaz bu film.