En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
volkanick
Takipçi
683 değerlendirmeler
Takip Et!
2,5
23 Kasım 2009 tarihinde eklendi
En azından bir hikayesi olan bir film gişe rekorları kıran başka skeç çuvalı filmler gibi değil belki o filmler kadar komik de değil ama bence daha iyi bir film.Tek kişinin üzerine kurulu değil,küfür düzeyi bazen ayarını kaçırsada genelde tam karakterlere ve durumlara uygun yerlerde kullanılmış.Bazı oyunculuklar filmi baltalarken özellikle adını bilmediğim,Taarruz rolünü oynayan oyuncu harikaydı.Aydemir Akbaşı sinemada izlemek güzeldi.Sonuç itibariyle yerden yere vurulmaması gereken bir eğlencelik.
Böyle bir oyuncu kadrosunun olduğu bir komedi filmin bu kadar vasatın altında olacağını düşünemezdim. Gerçekten yazık olmuş bence özellikle Şafak Sezerin şu an kadar oynadığı roller arasında en kötüsü, Aydemir Akbaşın performansı filmi kurtarmaya yetmiyor.
ne denebilir ki birkaç yerinde gülüyorsunuz filmin diğer yerlerinde ise durağan hep aynı tekrarlardan ibaret olarak gördüm filmi.aydemir akbaşı beğendim.bunun dışında filmin herhangi katkısı yok eğer boş vaktiniz varsa izlenebilir.puanım 5/10.
Hiç düşünmeden gülmek,eğlenmek istiyorsanız bu filme gidin...Çok güldüm,çok eğlendim :) Bu kadar komik olduğunu beklemiyordum açıkçası...Çok abartmak istemiyorum, dediğim gibi gülüp,eğlenmek istiyosanız bu filme gidin...Pişman olmazsınız :)SaygıLaR...
ben hiç beğenmedim komik yapılmaya çalışılan sahneler vardı bu sahneler çok saçma olmuş.özellikle de ayin sahnesi.mantıksız sahneler bence izlemeyin derim
herkesin filmi eleştirmeye hakkı vardır, insanlar gitmeye değer olup olmadığını yorumlara bakarak anlıyorlar gelip de filmi yerin dibine sokmayın demek boş laftır.
Aydemir Akbaş!ın oynadığı filmler komiktir.Çünkü Akbaş gerçekten yeri hiçbir zaman doldurulamayacak bir ustadır.Bu film çok hoşuma gitti ve güldüm.Şunu net olarak söyleyeyim Yahşi Batı dan güzel ve hoş bir film.
film in adı ne kadar acaip düşündünüz mü. başka isim mi yok. şimdi bu eleştirim saçma gelebilir ama bu kolpaçino kelimesi özellikle erkek arkadaşlar mahalle muhabbetinden bilirler ki cok espirili degil hatta itici bir ifade. ayağa düşmüş bir espiri gibi. daha filmin isminden komik olmaya çalışma güdüsüne girilmemeli biraz doğal olunmalı bence ve oyunculuklar yerli yerinde olmalı filmi izlemedim kötülemiyorum veya herhangi bir beklentim yok ama şafak sezerin rolü ile alakalı cok olumsuz eleştiri okudum arkadaşlardan ve bu yüzden karakter oyunculuğu maalesef gerçek bir olgu.olmaması gerekir miydi ? tartışılır tabiki
genelde türk filmine gitmem; hatta Gora dışında sinemada gittiğim ikinci türk komedi filmi. ancak film tek kelimeyle süperdi. kurgusu, kadrosu, senaryosu çok iyiydi ve tam oturmuştu...gülmek isteyen arkadaşlara tavsiye ederim
hele bir ruh çağırma sahnesi var ki aklıma geldikçe...
dvd si alınmalı, arada bir izlenmeli...bence komedi klasiklerine aday bir film.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.