Kolpaçino
2,6

rudeonerudeone
rudeonerudeone

25 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
bir seyircinin dediği gibi sanatsal açıdan bakmak yanlış olur.eğlendiriyor mu,güldürüyor mu,pişman etmiyor mu onlara bakmak daha sağlıklı olur.belki bu açılardan da çok üst düzey,çok kaliteli değil ancak yine de şafak sezer önderliğindeki oyuncu kadrosunun başarısı ve bazı olayların komikliği filmi bitirmenizi ve sıkılmamanızı sağlıyor.bir yolculuk sırasında izlemiştim yoksa kendim merak edip başına oturmazdım ancak izledikten sonra çok berbat olmadığını,tamamen boş bir vakitte dalgasına izlenebilecek bir türk komedisi olduğunu gördüm.merak edenler izleyebilir.doğru pencereden bakmak lazım filme.yine de kalite önümüzdeki süreçte kesinlikle biraz daha artmalı türk sinemasında.
jamesbond-2
jamesbond-2

15 Şubat 2011 tarihinde eklendi
İlk başlarda puanını görünce izlememiştim ve sonradan kararımı değiştirip izlemeye karar verdim iyi ki de izlemiştim.Filmin puanı gerçekten çok düşük iddia ediyorum yabancı olsaydı bu film en az ortalaması 8 olurdu arkadaşlar lütfen değerlerimize sahip çıkalım amaç güldürmek sonuna kadar da bunu başarıyor herkes izlesin ve eğlensin.Özellikle ayin sahnesi ve şafak sezerin beyaz rus dediği sahnede ne zamandır gülmediğim kadar güldüm
theyurdal
theyurdal

12 Nisan 2025 tarihinde eklendi
guzel zaman gecirmelik bir film.
zafer-calayoglu
zafer-calayoglu

25 Kasım 2009 tarihinde eklendi
film gerçek anlamda sıkmayan bir yapım olmuş.ben özellikle aydemir akbaşın bu yaşına rağmen bu kadar aktif olacağını sanmıyordum. safak sezer başrol oynuyor ama bence yan roldekiler filmi götürüyor şafak sezerden kutsal damacana gibi bir performans bekleyenler iin o kadar parlak olmaya bilir film ama yan karakterler filmi götürmüş.aydemir akbaş 1 numara. sanırım filmde herkes ayin sırasında kopmuştur. 10/6
karakartaltevfik
karakartaltevfik

2 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Herkesin bakış açısı değişik olmakla beraber ben bu yapımı izlerken eğlendiğimi söyleyebiliyorum.Tabii bu filmde Şafak Sezeri es geçmeden yapamayacağım.Sonuç olarak ben bu yapıma 10 puan üzerinden 7.5 puan veriyorum.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

24 Kasım 2011 tarihinde eklendi
izlerken güleceginizden emin olacaginiz ön yargiyla yaklasilmamasi gereken bir film 3,5/5
enesnail
enesnail

13 Mart 2010 tarihinde eklendi
ne çok kötü ne de iyi bir yapım. güldürdüğü yerler baya var. filmin en güzel yanı sıkılmadan kendini izlettirmesi. ruh sahnesi çok iyiydi. ağızlarından baloncuk çıkma sahnesinde balonlar çok çok çok acemice yapılmış hatta o balonlara hiç gerek yoktu. türk sineması ilerleyecek ama biraz daha özverili olunup emek harcanırsa.
aytac-001
aytac-001

4 Kasım 2009 tarihinde eklendi
bu kadar sert eleştiri yapılacak kadar kötü değil bence tamam süper bir film değil ama hakkınıda yememek gerekir diye düşünüyorum
Rollercoaster
Rollercoaster

10 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Sanatsal kaygısı olanların beğeneceği tarz bir film olmadığı kesin.Ama gülmedim,iğrençti gibi yorumları da fazla abartılı buluyorum.Film kendisine ayrılan zamanın ve paranın hakkını veriyor...7/10
ismail7172
ismail7172

21 Nisan 2010 tarihinde eklendi
bence o kadar da kötü değil çok gülmedim ama az güldüm de denilemez hususi bu filmi almak için vakit harcamayın ha denk gelirsede izleyin derim 10/7
yigitt87
yigitt87

12 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
ben genelde bu tarz türk filmlerini sevmem ve izlemem fakat bu filmi bicok kisinin önerisiyle izledim ve gayet güzel buldum.Diger gereksiz anlamsız sacma türk filmleriyle karıştırılmasın yazık olur filme.Ben cok begendim.sadece bu film icin önyargısız izleyin derim 7.5/10
Said Yılmaz
Said Yılmaz

31 Ekim 2009 tarihinde eklendi
o kadarda komik bi film deildi. şafak sezer çok fazla güldüğüm bi adam olsada bu filmde beni güldüremedi beğenmedim yani. puanım ise 106
berkan-19
berkan-19

1 Şubat 2010 tarihinde eklendi
snatch tarzı bir film herşey birbirine karışıyor filmde bence güzel ve eğlenceli bir film tavsiye ederim...
ayhan1999
ayhan1999

30 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Dvdsini alıp evde izledğm bir film.. bir az önce bitrdm.. sıcak sıcak yorum yapyım dedm .. Vizyona girdğnde gitsemmi gitmesemmi arasında girip vakit bulamyorm bahensi ile gitmemştm iykide gitmemşm :)

daha iyisini beklerdm.. ama bana biraz para kazanmak içn yapılan bir film gibi yapıldı. tamamen gişe hedefli. seyirci önemsiz.. şafak sezerin filmlerini pek beğenmem yani ama nefret ettğmde yoktur :) bu filmde bi kaç repliğne güldm baya.. ynede beklentilerimi karşlamadı alttaki yorumlarda gördğm gibi ..

6/10
beowulf
beowulf

12 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Kolpaçino baştan sona sıkılmadan izlediğim bir film baştan aşağı komedi güzel olmuş 10/7