ya ben anlamıyorum tamam kaliteli bir film değil ama öldüm gülmekten abi hele o uyuşturuulu keki yiyen adamı düşündükçe yerlere yatıyorum bence süperdiii...
bende bu şafak sezer, peker açıkalın filmlerine gıcık olan ve kötü yorum yapanlardanım.ama bana inanın bu flm çok güzel.kötü yazanlar sinirlerinden izlemeden yorum yapanlardır.organize işler ve kutsal damacana yı beğendiyseniz bunuda beğernirsiniz.bence 7 puan iyidir bu filme
Bence Türk Komedi filmleri arasında değerli bir yere sahip güzel ve akıcı bir yapım, insanların modernlik adı altında eleştirmesine bakmayın, oralarda halâ izlememiş birileri kaldıysa mutlaka izleyin gayet eğlenceli ve keyifli.
Gelişmiş geçmiş en iyi komedi filmi. Altın Kapılarımız kan oldu Tayfun. Benim bir arkadaşım var tencere imalatçısı buradan Tayland'da gidiyor karıyı üstüne işetiyor yıkanmadan geri geliyor.
insanlar başyapıt mı bekliyor ya da sinema da çok para verince tam karşılığını mı alacağını sanıyorda beğenmiyor bilmiyorum ama 'bu film komik' orası çok açık. dünyanın en kötü filmi diyen var ayıptır ya. dünyayı kurtaran adamın oğlu da mı iyi bu filmden? akıl var mantık var. kesinlikle 5 ten fazla puanı hakediyor.
Ya inanmıyorum; yorumlara da puanlara da. Dün gece evde izledik ailece. Çok da güldük, eğlendik. Benim bu tarz filmlerden beklentim de eğlenmek hoş vakit geçirmek olduğuna göre bu film bunu başarıyor.
ruh cagırma sahnesını ızlemek ıcın 2 kere gıttım ztn sonlarına dogruydu hmn cıkıp tekrar gırdım we gene yıkıldım yarıldım bıdaha ızlesem gene yarılırım.komedı fılmı nedır arkadaslar abartmayın bu kadar ya altında neden gereksız seylerı arıyorsunuz guldunuz mu gulmedınız mı onemlı olan bu ben guldum konusuda komedı olduguna gore number one baska bıse soleyemeye gerek yok gordugunuz seyler kolay deıl bu kadar gamsız olmayın
bu puan nedir ya galiba milletimiz gülmeyi bilmiyo,ben hayatımda hic bu kadar gülmemiştim bir filmde hele filmin bir sahnesi var ki sırf onun icin filme giderim..
öncelikle kutsal damacana 2 den dolayı şafak sezerden nefret ediyordum resmen film süresince dolandırıldığımı birilerinin cebimden farkettirmeden para aldığını hissettim taki bu filme kadar, karakterler okadar tanıdık ki bu kadar güzel yansıtılamaz, uzun zamandır iyi kötü bir kurgunun ilk defa bir türk komedi filminde var olduğunu hissettim yönetmenin denediği her türlü action filme cuk oturmuş eğer küfürler beni ilgilendirmez(ortalama her amerikan filminde bunun 2 katı küfür mevcut) diyosanız son zamanlarda izliyceğiniz en güzel komedi filmi olucak recep ivedik serisiyle karşılaştırmıyorum bile mutlaka izleyin son zamanlarda böylesine gerçekci karakterlerin olduğu bi film izlemedim