Hadigari Cumhur

Himbil Kedi
Himbil Kedi

14 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Zor bir konu işlenmeye çalışılmış. onuda malesef başaramamışlar, teknik açıdan eksikleri ve oyuncuların amatörlüğü sizi filmden koparıyor. Film ne anlatmak istiyordu hiç bir fikrim yok, hmm bodrum eski bodrum değil, bodrumu bozanlarda bodruma para kapısı diye bakanlar falan filan olabilir. eee? Bodrum belediyesi teşvikli bir filmse, belediye çalışmasıdır deyip takdir edilebilir. Bodrumu bilenler anlar demişler, durum böyle kotarılıyorsa daha da acı, bodrumun nüfusu belli:) Ben tatile gittim çok kez, bana bişey anlatmıyorsa, bu tatille olacak iş değil o zaman.
Ahmet Guner
Ahmet Guner

21 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
yıllardır beklediğim film kesin izlemeliyim. HAdigari sinemalara.
bufacem
bufacem

25 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Çok güzeldi ama yazık koca sinemada 4 kişi izledi filmi. Yeteri kadar reklamı yapılmadı, fragmanı bile sinemalarda gösterilmedi filmin.
muratcoban28
muratcoban28

17 Mart 2010 tarihinde eklendi
Filmi beğendim. Amatör ruhu filme hava katmış.
türk insanın ,Ege nin sıcaklığını bir kez daha hissettim.film bazı sahnelerinde beni kahkahalara boğdu. Cumhur ve ibrahim süper rol yapıyor. espiriler konuşmalar ,argolar süper.
eleştiriler : bodrumu yeterince gösterememiş. Karakterler tam oturmamış. filmin sonunda kim kimdi karışıyor (:
Bodrum 1 numara ; film 8/10
kursat-anarat
kursat-anarat

30 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Bu film sayesinde Bodruma hayranlığım dahada arttı..1 kere gidip çok az süre kalmama rağmen çok beğenmiştim bu güzel yeri ve bu filmle birlikte dahada sevdim..
Sıcak bir hikayesi var ve kesinlikle filmi izlerken sıkılmıyorsunuz..Nasıl biteceğini de olayların nasıl sonuçlanacağınıda merakla bekliyorsunuz..
Tavsiye ederim..İyi seyirler..
melgibs
melgibs

1 Haziran 2009 tarihinde eklendi
inanılmaz güzel filimdi. Sesde biraz problem vardı sanırım dublajsız olduğu için. Komedi filmi diye çıkan o iddiali ezon filmlerini cebinden çıkaracak bir film. Keşke daha fazla kişi izlese gari diyesi geliveiyo insanın.
Cumhurun arkadaşı ibraham sa bende filmin esas kahramanı. (lan aksi"-"on gontorunla ne ariyiveriyon aç adam) repliğine bayıldım.
İyi seyirler
emre-bin9yuz5
emre-bin9yuz5

7 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Bence çok güzel.Kesin gidicem bu filme.Davşanlaa vaa sekipduru :))
yalcinizm
yalcinizm

25 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
sinemaya gidip izledim,13 tl verip..ben bu kadar naif film izlemedim,kesinlikle seyredin,film güzel Bodrumda geçiyor..
paradon
paradon

5 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
film inanılmaz sıcak bir film, uzun zamandır izlediğim en güzel filmlerden biriydi, harun özakıncı beklediğimin çok çok üstünde rol yapmış kesinlikle süperdi, mutlaka gidin...
sncy78
sncy78

15 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Yurdum insanını traji komik bir şekilde anlatan neşeli keyifli film.
duhan-58
duhan-58

5 Kasım 2009 tarihinde eklendi
film gerçke bir olayı anlatıyordu ama hiç güzel değildi.Bikere filmin komedi ile alakası yoktur.Zaten o cumhur denilen adam aynı tecavüzcü coşkuna benziyordu.:)Vakit geçirmek için izlenebilir onun dışında hiç hüzel değildi...
vefalismet
vefalismet

22 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Abooovvv!.. hindi bu filmide izlememek olmaz gâri canım.. :D
songulbati57
songulbati57

22 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
işin içinde ersin olduğuna göre kesin gidilir
güzel ve espirili olduğuna eminim.
guleser66
guleser66

20 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Bodrumlu(gül)

Bodrumda yaşayıp ta bu filme gitmemek olmaz .Büyük bir keyifle izleyeceğimize inanıyorum.
metin-albuz
metin-albuz

22 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Sevdiğim ve saygı duyduğum Erdoğan Beyin oğlu Harun Bey film yapar da ben kaçırır mıyım!Hayırlı olsun diyorum ve devamını bekliyorum.