Gölgesizler
3,1

haydargunduz
haydargunduz

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
Filmi beğendim.Farklı hikayesiyle büyüleyiciydi. Arkadaşların ağır eleştirisine kesinlikle katılmıyorum, Film anlayana istediğini veriyor kusura bakmayın. Emeği geçen herkesi kutluyorum.
nskmourinho
nskmourinho

5 Mart 2009 tarihinde eklendi
ümit ünal eline yüregine saglık.Film eksiklerine ragmen cok ama cok özgün ve cesurca cekilmiş.Arkadasın dedigi gibi algı filmi.anlayanlara... 8/10
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
bugünede 23 filmi sinemada izledim fakat en sıkıcısı buydu büyük umutlarla gitmişdim fakat film son derece sıkıcıydı oyuncu kadrosuna aldanmayın film vasatın altında!!
yigit289
yigit289

5 Mart 2009 tarihinde eklendi
bu kadar senaryosu dağınık ne anlattığı belli olmayan bir film görmedim.hiçbir şey birbirine bağlanmıyor.Yarım yamalak bir hikaye.ki hikaye demeye bin şahit ister.Anlamsız ve gereksiz bir film.Oyuncuların bu kalitesi bile bu filmi kurtaramamış.Oyuncular nasıl böyle bir filmde oynamış orası da ayrı konu.Gitmeyin zaman kaybı ve baş ağrısı.
keciboynuzu1985
keciboynuzu1985

4 Eylül 2008 tarihinde eklendi
İlginç bir film olacağa benziyor.Merakla bekliyorum.
mugeguloglu
mugeguloglu

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
oyuncular mükemmel fakat film çok kötüydü,konu namına hiçbir şey yok,paranıza yazık.bugün izlemek için gittim ama dayanamayıp arada çıktım.....
dolunaynil
dolunaynil

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bu ne rezalet bu ne saçmalıktı.Merakımdan sordum salondaki bir kişide beğendim demedi vasatında altında dediler.Afişiyle ne alakası vardı onuda anlamadım.Tek kelimeyle iğrenç
Augustus-2
Augustus-2

3 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Zamansız, mekansız bir öykü. Gölgesizler denmesinin sebebi de bu: aslında hiçbir şey yok. Bu film aslında izlediğimiz öyküden ziyade bu öykünün ortaya çıkış biçimi hakkında.
ozankayikci
ozankayikci

30 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Candan Erçetinin Ben kimim? şarkısı gerçekten harika, filmi de merakla bekliyorum...
onder10
onder10

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Çözemeyenler için,anlamayanlar için,sadece kendi bakış açılarından,kendi yeterliliklerinden film izleyenler için bir film....Kafkaesk bir alegori....
en-joy-34
en-joy-34

6 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Arkadaşlara katılıyorum. Senaryo iyi işlenememiş, zengin ve kaliteli oyuncu kadrosuna rağmen vasat bir film ortaya çıkmış.
erhancetin
erhancetin

22 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
filmin ilk sahnesinden son sahnesine kadar filmde ne anlatılıyo çözemedim.belkide benimle alakalı bir şeydir diye geçiştirdim heralde derinliği olan bir film ve anlayamıyorum diye düşündüm hep.Sürekli bir birini tekrar eden diyaloglar vardı ve hepsininde içi boştu.zaman kaybı bence.
hacivat39
hacivat39

30 Mart 2009 tarihinde eklendi
Başı sonu farklı bir hikaye izleyeceğinize,
şaşırtıcı bir kurguyla karşılaşacağınıza;
emin olabilirsiniz.
sevketkop
sevketkop

8 Mart 2010 tarihinde eklendi
film bi yazarın değişken fikirlerini kafasında canlandırmasını konu alıyor.ancak çok karışık bazı şeylerin cevabını vermiyor...kesinlikle izleyin diyemem ama izlemeyinde demem.10/7
ajbekij
ajbekij

26 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Büyük bir merakla bekliyorum. Hasan Alinin bu romanını çok beğenmiştim. Sinema uyarlamasını da merak etmemem mümkün değil. Eseri de muhakkak okumalı. Ama az çok da postmodernizmden haberdar olunarak okunmalı eser.