Çok merakla gittim filme ama çıktığımda kafamda bir sürü soru işareti vardı ... Hala da düşünüyorum "Güvercini kim kaçırdı?" diye ..Her ne kadar neyin ne olduğunu pek anlayamadıysam da Oldukça etkileyici ve düşündürücü bir film.!
kesinlikle alışık olduğumuz türk filmlerinden biri değil!!! başta anlaşılmaz,hatta saçma gelebiliyo insana; ancak daha sonradan kafanızda soru işaretleri ve kimi tahmini yanıtlar oluşmaya başlıyo. bir bulmaca gibi, insanları-olayları-hayal ve kurguyu birbirine bağlıyorsunuz. Lynchin üslubuyla benzerlikler barındıran, insana bu kitabı okumalıyım dedirten bir film. alışılmadık, ama başarılı.
filmi bugün izledim beklediğimi bulamadım açıkçası.. ama yine de filmde çok usta oyuncular yer almış kadro çok güzeldi bu anlamda hepsinin emeğine sağlık..
psikolojik bir film her ayrıntı güzel anlatılmış. Aydemir Akbaşın hatıraları bile güzel resmedilmiş:). Filmin konusuda, kamera çekimleride ayrı birer kafa yormaya yarıyor. Kitabı okumadım lakin okumuş kadr olduğuma inanıyorum. Güzel anlatım 9 üzerinden 10.
kötü kelimesi az kalıyor, çok sıkıcı bir sürü soru işareti bırakan, bence çok eksikleri olan bir film. Candan Ercetini sadece 1 saniye falan görüyorsunuz oda filmin sonunda. Birde yazılar gecerken şarkısı. hepsi bu...
ne sonu olan ne konusu olan bir film.kurgu ve senaryo karışık saçmalık.oyuncular ve yönetmen biz ne yapıyoruz?dememişlermi bu filmi çekerken...bir daha bu yönetmenin filmine gitmemmm