Gölgesizler
3,1

recepcorlu
recepcorlu

14 Mart 2009 tarihinde eklendi
Beyler bu filmi dün okulda 100 kişi birden izledik hatta filmin yönetmeni de ordaydı ve sorular sorduk. Filmin kafa karıştırdığı doğru çok bilmeceler var. Bu film bir romandan uyarlama.
Ama eleştirileri anlıyorum. Çünkü herkesin izleyebileceği ve anlayabileceği bir film değil...
pederhose
pederhose

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
1 yıl önce okudum kitabı. filmden bahsetmeden önce mutlaka herkes hasan ali toptaşı okumalı. inanın bana sadece hasan ali toptaşı okumak için okuma öğrenebilir insan. inanılmaz bir kalem. muhteşem bir eser. filmi seyretmek için çok heyecanlanıyorum. emeği geçen herkese teşekkürlerim bir borçtur. Allah razı olsun
prenses22
prenses22

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Koşa koşa gittim filme, zaten bi arkadaşımla bi ben iki kişi seyrettik koskoca salonda :( malesef benim için tam bir hayal kırıklığı yarattı...Keşke Umuta gitseymişim, konusu babam ve oğluma benziyor diye seçimimi gölgesizlerden yana kullanmıştım...
turnkey
turnkey

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Müzikleri mi bir filmi benzersiz ve unutulamaz kılar; yoksa iyi bir film mi müziklerini taşır listelere, hitlere?

Filmi seyredip,müziklerini dinleyip bu sorunun cevabını, hep birlikte bulacağız. Ben bu eserin yapımında emeği olan tüm çalışanlara, izninizle "Gölgesizler" demek istiyorum. Ellerinize sağlık gölgesizler ekibi// Hakan Emiroğlu
fanatik-363
fanatik-363

7 Mart 2009 tarihinde eklendi
bence bu film,değil türkiyenin dünyanın en saçma, birbiriyle bağlantısız konularından(hoş ama konuda yoktu) oluşmuş filmiydi.şu, anlayana güzel film diyen arkadaşlardaqn rica ediyorumm zahmet edip yazıversinler şurayada bizde anlayalım:D öle anlayana demekle olmuyo. bu ne rezalett yaww zaman kaybından başka hiçbişe değill ayrıca paranızda yazık.
Etem P.
Etem P.

7 Mart 2009 tarihinde eklendi
kimseyi kandırmaya gerek yok...! izlediğim en kötü filmdı..Ne bir amaç ne bir sey, hersey karmasık ve anlamsız bır yerde toplanıyor. kesinlikle vaktinizi boşa harcamayın ...
simay-2222
simay-2222

15 Mart 2009 tarihinde eklendi
bi türk filmi olarak inanılmaz keyifliydi..ve başarılıydı..
yalnız üzüldüğüm şey neden bu kadar düşük puan aldı?izlenmesi gereken kaliteli bi film..
paranıza kıyın ve filme gidin arkadaşlar..pişman olmayacaksınız:)
iyi seyirler