Gölgesizler
3,1

Gürsel G.
Gürsel G.

3 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Inanilmaz saçma bir film kadro çok sağlam film saçma ayı kızı kaçırıyor hamile kalıyor yuh yani
metu62
metu62

3 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Film hayal gücünü zorlamaya çalışırken beceriksizliğe dönüşmüş bir kurguya sahip.sıkılmadım izlerken , bari sonunda şaşırsam dedim içimden; sadece merakımdan.Yönetmenler emeklemeden koşmaya çalışlarsa, avrupa sinemasını örneklemeyi bırakıp kendileri olmaya çalışırlarsa belki daha izlenebilir filmler ortaya çıkar.
arayisinside
arayisinside

22 Mart 2009 tarihinde eklendi
temelsiz bina gibi.. hem kendileri hemde bizim icin zaman kaybı olmus...vakit oldurmek isteseniz dahi izlenmemeli!
gomesn
gomesn

11 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bizim filmimiz bu kadar basit mi yaaa Türk filmi recep ivedikle gölgesizler arasında değildir. gölgesizleri beğenmedin git recep ivedik izle yok yaaa. Gölgesizler tek kelimeyle iğrenç bir filmdi. Ya bizim milletimizde kim kimin yatağında belli değil kültürü mü var nedir yaaa. her sahnesi tek kelimeyle saçma sapandı. Paranıza yazık GİTmeyinnnnnnn.
alyans999
alyans999

7 Mart 2009 tarihinde eklendi
Yabancı filmleri taklit eden birkaç sahne var diye bu filime süper ötesi diyenler filimin sonunu nasıl getirmişler anlamıyorum.Değişik bir şey çekmeye çalışmış ama becerememiş.İnsanı sıkıntıdan boğan bir film.
fuu-nda
fuu-nda

5 Mart 2009 tarihinde eklendi
flim demeye bin şahit lazım bu kadar saçma bi senaryo olamaz hiç bir konu yok ilk defa gittiğim bir flimde verdiğim paraya acıdım saçmalık dolu ama en ufak bir konu yok o oyunculara yazık ..
yazıklar olsunn bu kadar iyi bir kadro nasıl bu filmde rol almayı becerebilmiş tebrik ediyorum ..
dolunaynil
dolunaynil

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bu ne rezalet bu ne saçmalıktı.Merakımdan sordum salondaki bir kişide beğendim demedi vasatında altında dediler.Afişiyle ne alakası vardı onuda anlamadım.Tek kelimeyle iğrenç
Ferdo
Ferdo

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
Filmden sonra söylicek tek bir söz bile bulamadım,bu nedir ya her defasında yemin ediyorum Türk filmlerine gitmiyecem diye ama dayanamayıp gidiyorum yine nefret ediyorum,binlerce film yapılıyor ama saysak 10 tanesi güzeldir ya diğerleri.........
znilgunyigit
znilgunyigit

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
Filmde ki tek iyi şey oyunculuktu. Hayatımda izlediğim en kötü film....
dilekcabukel
dilekcabukel

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
yok böyle bir film allahım filmin konusundan hiçbirşey anlamadım gerilim desen değil filmin türü belli değil bence tek kelimeyle kötü bu filime 8 ve 7 puan veren arkadaşları tebrik ediyorum gerçekten filimden anlıyolarmış:-) böyle saçma bir filim olamaz yaaa aklı olan gitmez bu filime candan erçetinin şarkısını radyodan dinleyin yeter. kar neden yağar:-)
sedas363
sedas363

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en kötü film sıralamasında ilk 10 a girer..canınız sıkılabilir..
saime26
saime26

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
tam bi türk filmi.. filmi izledikten sonra beynim uyuştu yha. fragmanıyla tamamen alakasız bi film. atlı sahne haricinde hiç bi heyecan yoktu filmde. kısacası dandik.. ben beyenmedim..
prenses22
prenses22

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Koşa koşa gittim filme, zaten bi arkadaşımla bi ben iki kişi seyrettik koskoca salonda :( malesef benim için tam bir hayal kırıklığı yarattı...Keşke Umuta gitseymişim, konusu babam ve oğluma benziyor diye seçimimi gölgesizlerden yana kullanmıştım...