Film hayal gücünü zorlamaya çalışırken beceriksizliğe dönüşmüş bir kurguya sahip.sıkılmadım izlerken , bari sonunda şaşırsam dedim içimden; sadece merakımdan.Yönetmenler emeklemeden koşmaya çalışlarsa, avrupa sinemasını örneklemeyi bırakıp kendileri olmaya çalışırlarsa belki daha izlenebilir filmler ortaya çıkar.
Bizim filmimiz bu kadar basit mi yaaa Türk filmi recep ivedikle gölgesizler arasında değildir. gölgesizleri beğenmedin git recep ivedik izle yok yaaa. Gölgesizler tek kelimeyle iğrenç bir filmdi. Ya bizim milletimizde kim kimin yatağında belli değil kültürü mü var nedir yaaa. her sahnesi tek kelimeyle saçma sapandı. Paranıza yazık GİTmeyinnnnnnn.
Yabancı filmleri taklit eden birkaç sahne var diye bu filime süper ötesi diyenler filimin sonunu nasıl getirmişler anlamıyorum.Değişik bir şey çekmeye çalışmış ama becerememiş.İnsanı sıkıntıdan boğan bir film.
flim demeye bin şahit lazım bu kadar saçma bi senaryo olamaz hiç bir konu yok ilk defa gittiğim bir flimde verdiğim paraya acıdım saçmalık dolu ama en ufak bir konu yok o oyunculara yazık .. yazıklar olsunn bu kadar iyi bir kadro nasıl bu filmde rol almayı becerebilmiş tebrik ediyorum ..
Bu ne rezalet bu ne saçmalıktı.Merakımdan sordum salondaki bir kişide beğendim demedi vasatında altında dediler.Afişiyle ne alakası vardı onuda anlamadım.Tek kelimeyle iğrenç
Filmden sonra söylicek tek bir söz bile bulamadım,bu nedir ya her defasında yemin ediyorum Türk filmlerine gitmiyecem diye ama dayanamayıp gidiyorum yine nefret ediyorum,binlerce film yapılıyor ama saysak 10 tanesi güzeldir ya diğerleri.........
yok böyle bir film allahım filmin konusundan hiçbirşey anlamadım gerilim desen değil filmin türü belli değil bence tek kelimeyle kötü bu filime 8 ve 7 puan veren arkadaşları tebrik ediyorum gerçekten filimden anlıyolarmış:-) böyle saçma bir filim olamaz yaaa aklı olan gitmez bu filime candan erçetinin şarkısını radyodan dinleyin yeter. kar neden yağar:-)
tam bi türk filmi.. filmi izledikten sonra beynim uyuştu yha. fragmanıyla tamamen alakasız bi film. atlı sahne haricinde hiç bi heyecan yoktu filmde. kısacası dandik.. ben beyenmedim..
Koşa koşa gittim filme, zaten bi arkadaşımla bi ben iki kişi seyrettik koskoca salonda :( malesef benim için tam bir hayal kırıklığı yarattı...Keşke Umuta gitseymişim, konusu babam ve oğluma benziyor diye seçimimi gölgesizlerden yana kullanmıştım...