Gölgesizler
3,1

üsstad
üsstad

1 Ocak 2010 tarihinde eklendi
müthiş bir film.çok çok beğendim.ümit ünal süper bir yönetmen,bence sektördeki en iyi yönetmen.senaryo müthiş olmuş ayrıca kurguda çok iyi tek eksik yanı ses çok az. keşke ses biraz daha iyi olabilseymiş.bazen diyaloglar anlaşılamıyor tvde sesi sonuna kadar açmama rağmen zor duyuluyordu. oyunculuklara gelecek olursak hepsini ayrı ayrı tebrik ederim.çok iyi oynamışlar. bu filme herkez tahammül edemeyebilir ama anlayan için süper. ümit hocam ellerine sağlık. bukadar güzel oyuncu kadrosunu bir araya getirmekte imkansızdır. iyi seyirler...
the-end-2
the-end-2

25 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Türk sinemasından nadir çıkabilecek güzel bir film....Gölgesizler
esibelg
esibelg

13 Haziran 2011 tarihinde eklendi
filmi yeni izleme şansı buldum ve çok beğendim. yönetmeninden yapımcısına, oyuncusundan müziklerine dek emeği geçen herkese çok teşekkürler. tabi filme esin kaynağı olan Hasan Ali Toptaşa da teşekkürler. suçlunun güçlü olduğu yerde masumlar değersizdir sözü karakterlerle çok iyi işlenmiş. mutlaka izleyin.
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
bugünede 23 filmi sinemada izledim fakat en sıkıcısı buydu büyük umutlarla gitmişdim fakat film son derece sıkıcıydı oyuncu kadrosuna aldanmayın film vasatın altında!!
ajbekij
ajbekij

26 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Büyük bir merakla bekliyorum. Hasan Alinin bu romanını çok beğenmiştim. Sinema uyarlamasını da merak etmemem mümkün değil. Eseri de muhakkak okumalı. Ama az çok da postmodernizmden haberdar olunarak okunmalı eser.
Ahmet Guner
Ahmet Guner

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
Ulak ve Gölgesizler izlediğim en iyi Türk Filmleridir bana göre. Filden sonra birde video klibini izleyin bu filmmin http://www.golgesizler.com/vklip.aspx
Enis Vitoo Corleone
Enis Vitoo Corleone

11 Mart 2009 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en iyi Türk filimi kesinlikle filime kötü diyenlere tek lafım var bir daha izleyin beğeneceğinize eminim .. Bu arada yönetmenlerdde gerçekten çok güzel iş çıkarmışlar böyle zor bir yapımı filime çevirmişler onları ayakta alkışlıyorum ve böyle filmler çekmekten korkmamalarını umuyorum. Türk sineması için bir başlangıç olarak görüyorum bu filimi umarım diğer yönetmenlerde bu filimi örnek alırlar...Ama yinede bir Cem Yılmaz (gora-arog) ikide bu :D

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
GölgesizlerHasan Ali Toptaşa,Ümit Ünala ve Hakan Karahana çok teşekkür etmemiz gerekiyor.Kendilerini bize film eleştirmeni olarak gösteren ve Amerikan filmlerinin eleştirilerini bize kopyala yapıştırla yutturanların %90 ının cahilliklerini gösterdiler.Türk edebiyatının en güzel; sinemalaştırılması en zor romanlarından biri büyükemeklerle sinemalaştırlıp önümüze getiriliyor ve ortaya harika bir film çıkarılıyor,ama bizim eleştirmenlerimizde çıt yok.Cünki bilgleri, alt yapıları yeterli değil.Ne matematik biliyor ne felsefe biliyor ne de sinema biliyorlar.İvedikçi Türk seyircisine gidin seyredin diye üç cümle söylemekten acizler.Demekki ortaokul ve lise yaşamlarındaki kopya çekme zeka ve alışkanlıklarını haladevam ettririyorlar.Yusuf Çetin